Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η «αθόρυβη» εγκυμοσύνη και οι ελάχιστες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος περιμένουν το δεύτερο παιδί τους!

Ήταν στις 22 Φεβρουαρίου όταν η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της διοργάνωσαν ένα βραδινό πάρτι ενημερώνοντας φίλους και δημοσιογράφους για το νέο μέλος που έρχεται στην οικογένειά τους.

Χαρακτηριστικά η εγκυμονούσα παρουσιάστρια είχε αναφέρει: «Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Εγώ και ο άντρας μου ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν θα ήθελα να πω πόσο μηνών έγκυος είμαι. Σε αυτή την εγκυμοσύνη είχα περισσότερες δυσκολίες και συμπτώματα στην αρχή. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική», δήλωνε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι ελάχιστες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Όλους αυτούς τους μήνες η παρουσιάστρια θέλησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα media. Για τον λόγο αυτό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απέφευγε να μοιραστεί στιγμιότυπα και βίντεο από την καθημερινότητά της, ενώ οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά είναι ελάχιστες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βραδινή έξοδο τον περασμένο Μάρτιο:

Η ολόσωμη φωτογραφία στο ασανσέρ με φουσκωμένη κοιλιά:

Στην παιδική χαρά με τον γιο της, Βλάσση:

Σε πρόσφατη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο opening party του μαγαζιού του συζύγου της:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Μεγαλώνει η οικογένειά τους

Η παρουσιάστρια διανύει πλέον τις τελευταίες εβδομάδες της κύησης, ενώ έχει κρατήσει «μυστικό» το φύλο του μωρού της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα χαρίσουν τον γιο τους, Βλάσση ένα αδελφάκι.

Ο γιος του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2023. Λίγους μήνες αργότερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την επιπλοκή που είχε στην εγκυμοσύνη της.

«Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων, ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: ποιο είναι το χειρότερο σενάριο; Μου λέει: να μην κρατήσεις το παιδί. Έπαθα σοκ.

Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έλεγα στον Βασίλη: δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», καταλήγει την ιστορία της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτή τη φορά θέλησε να κρατήσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μακριά από τα media. Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις, θέλοντας να μοιραστεί την περίοδο της εγκυμοσύνης της με ανθρώπους από το στενό της οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164