Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με τη μητέρα της στο κέντρο της Αθήνας – Πιο fit από ποτέ μετά τη γέννηση του γιου της

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε πριν μερικές ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σε μια σπάνια κοινή έξοδο με την μητέρα της. Η κα. Πόπη μένει μόνιμα στη Ρόδο, ωστόσο προσπαθεί κάθε μήνα να έρχεται για κάποιες ημέρες στην Αθήνα για να βλέπει τον 9 μηνών εγγονό της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την παρουσιάστρια στην καρδιά της Αθήνας να κάνουν τα ψώνια τους στο πολυκατάστημα της περιοχής. 

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στο κορμί που διατηρούσε πριν την εγκυμοσύνη της και είναι πιο fit και εντυπωσιακή από ποτέ. Η παρουσιάστρια απόλαυσε τις βόλτες με τη μητέρα της, λίγο πριν επιστρέψει στην αγκαλιά του μικρού Βλάσση.

Δες τις φωτογραφίες:

Όσον αφορά στα κιλά της εγκυμοσύνης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε δηλώσει: «Θέλοντας και μη επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν και αυτοσκοπός μου. Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως ότι θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας και στον σύζυγό μας. Δεν ήθελα να αγοράσω και καινούργια ρούχα. Δεν έχασα και ποτέ την όρεξη να ασχοληθώ με εμένα. Μου αρέσει η ομορφιά. Δεν θεωρώ ότι επειδή γινόμαστε μαμάδες πρέπει να ξεχνάμε και τον εαυτό μας. Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη».

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164