Site icon TLIFE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Μετακίνηση 6” στο Κολωνάκι με καλοκαιρινή διάθεση [pics]

Ύστερα από ενάμισι μήνα παραμονής της στο σπίτι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στις επαγγελματικές δραστηριότητές της, μιας και τα γυρίσματα για το “Just the 2 of us” ξεκίνησαν. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και χωρίς την παρουσία κοινού οι συντελεστές γύρισαν το δεύτερο επεισόδιο του show, το οποίο πρόκειται να δούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας το ερχόμενο Σάββατο.

Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε την περίοδο της καραντίνας στο σπίτι της μαζί με το σκυλάκι της και δεν σταμάτησε να αξιοποιεί κάθε στιγμή της ημέρας κάνοντας πράγματα που την ενθουσιάζουν. Μία από τις πιο αγαπημένες της ασχολίες ήταν οι βόλτες με το ποδήλατο. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγόρασε ένα ποδήλατο και δεν σταμάτησε να κάνει πετάλι στους άδειους δρόμους των νοτίων προαστίων.

Αυτή τη φορά, βέβαια, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της βόλτας της στο Κολωνάκι μαζί με τον τετράποδο σκύλο της. Φορώντας καλοκαιρινά ρούχα, μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα και κρατώντας ένα μπουκαλάκι αντισηπτικού στο χέρι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε τις δουλειές της στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

 

© 2024 tlife.gr