Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι βόλτες στην Γλυφάδα, και οι… ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο! [pics]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μια μικρή απόδραση ως την Αράχοβα για τα Χριστούγεννα. Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε μοναδικές στιγμές, με καλή παρέα και φόντο το χιονισμένο τοπίο του Παρνασσού. Όμως, η Κωνσταντίνα επέστρεψε στην Αθήνα και ξεκίνησε τι βόλτες της και φυσικά τις προπονήσεις στο γυμναστήριο, αφού είναι λάτρης της υγιεινής ζωής.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην Γλυφάδα, να πηγαίνει για ακόμη μια φορά στο αγαπημένο της μέρος, το γυμναστήριο! Μπορεί να είναι περίοδος χριστουγεννιάτικων διακοπών, αλλά αυτό δεν πτοεί την Κωνσταντίνα και έτσι συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της και την γυμναστική της. Με αθλητικό look και αρκετά ευδιάθετη απαθανατίστηκε στα νότια προάστια, λίγο πριν μπει σε γνωστό γυμναστήριο της περιοχής.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφίες από την σκληρή της προπόνηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Τα μόνα όρια που υπάρχουν είναι αυτά που βρίσκονται στο μυαλό σου”!

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164