Site icon TLIFE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πιο fit από ποτέ! Κάθε μέρα περπατάει στην Βουλιαγμένη [pics]

Σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στα παλιά της λημέρια! Το απόγευμα της Τρίτης ξεκινούν και επίσημα τα γυρίσματα για το δεύτερο επεισόδιο του Just The 2 Of Us, αφού τα τεστ για κορονοϊό που έκαναν οι καλλιτέχνες, η κριτική επιτροπή και η παραγωγή βγήκαν αρνητικά. Η πληθωρική παρουσιάστρια είναι έτοιμη να μας δείξει τις φωνητικές της ικανότητες και να μας ξετρελάνει! Μάλιστα, μέσα στην καραντίνα, η Queen Ντίνα – όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της – απέκτησε νέες αγαπημένες συνήθειες, αφού σχεδόν κάθε μέρα έστελνε “Μετακίνηση 6” και ξεχυνόταν στις παραλίες των νοτίων προαστίων, μαζί με τον τετράποδο φίλο της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τους περιπάτους της δίπλα στη θάλασσα, αλλά και την καθιερωμένη προπόνησή της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε για ακόμη μια φορά τις βόλτες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Βουλιαγμένη, με sporty look και πιο fit από ποτέ! Μπορεί η καραντίνα να μας έκλεισε μέσα, αλλά ένα από τα καλά είναι πως οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες αγάπησαν το περπάτημα!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

© 2024 tlife.gr