Site icon TLIFE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι μετά την απώλεια 11 κιλών – Η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και αρκετούς μήνες έχει κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της καθώς έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά και αποκτήσει ένα καλλίγραμμο κορμί με υπέροχες αναλογίες. Η παρουσιάστρια που τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με όχι μία, αλλά δυο εκπομπές.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να χάσει 11 ολόκληρα κιλά και πλέον ζυγίζει μόλις 61 κιλά. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στην προσπάθειά της να αδυνατίσει εκτός από τη γυμναστική που πλέον έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς της, τη βοήθησαν και οι συμβουλές που είχε λάβει όλα αυτά τα χρόνια από διατροφολόγους.

“Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της με μαγιό και οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν αφού οι αλλαγές στο κορμί της είναι εκπληκτικές.

© 2024 tlife.gr