Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τηλεφώνημα στην Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν έγκυος και η «απολογία» για τα λάθη της

Στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για την εγκυμοσύνη της πριν εκείνη ακόμα αποφασίσει να μιλήσει γι΄αυτή δημόσια λέγοντας πόσο άκομψο είναι οι δημοσιογράφοι να γράφουν για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Με αφορμή τα λόγια αυτά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να της θυμίσει τι είχε κάνει εκείνη όταν η ίδια ήταν έγκυος στην Μαρίνα.

«Λοιπόν, θα σου θυμίσω τώρα, τότε που ήμουν έγκυος στη Μαρίνα και με παίρνεις κάποια στιγμή τηλέφωνο -που γραφόταν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα και δεν είχα αφήσει να με ρωτήσει κανείς τίποτα- και μου λες: Βρε Ελένη ντρέπομαι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το ακούω από παντού και δεν ξέρω πώς να στο πω, είσαι έγκυος;» είπε η Ελένη Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να της απαντά, 

«Στο είχα πει ε; Ντροπή μου».

«Όχι ρε συ, ήταν τόσο χαριτωμένο έτσι όπως το είπες και σου είπα: «Κωνσταντίνα μου δεν έχω κάτι να σου πω. Αν με αγαπάς θα περιμένεις»….», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας τους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στα λάθη που έχει κάνει στην επαγγελματική της πορεία χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί πως κάποιους ανθρώπους ντρέπεται να τους αντικρίσει.

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε στη συνέχεια: «Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164