Site icon TLIFE

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Από τη Μύκονο μέχρι το Λος Άντζελες! Οι «αθόρυβες» εμφανίσεις και το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» θα γίνουν γονείς, αφού το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η εντυπωσιακή 25χρονη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών, Γιώργου Νίκα, είναι η γυναίκα η οποία τα τελευταία δύο περίπου χρόνια έχει μπει στη ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού ξεκινώντας μια «αθόρυβη» σχέση με τον τραγουδιστή. 

 

Οι διακοπές στην Κεφαλονιά

Το ζευγάρι το περσινό καλοκαίρι είχε βρεθεί στην Κεφαλονιά, σε μια από τις πρώτες τους κοινές αποδράσεις. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκη έκανα θαλάσσια σπορ, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκαν σχετικά βίντεο και φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στα social media. 

Οι αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού:

 

Οι αναρτήσεις της Αλεξάνδρας Νίκα:

Η μεγάλη συναυλία στο Λος Άντζελες!

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στη Βόρεια Αμερική για σειρά εμφανίσεων, με τελευταίο σταθμό το «Dolby Theatre» του Λος Άντζελες. Εκεί το παρών έδωσε και ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Σατσίδης ο οποίος μέσα από τις αναρτήσεις του αποκάλυψε την παρουσία της Αλεξάνδρας Νίκα.

Η εντυπωσιακή 25χρονη ταξίδεψε για άλλη μια φορά προκειμένου να στηρίξει στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Αργυρό!

Η πρώτη επίσημη βραδινή έξοδος

Πριν από λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα έκαναν την πρώτη τους δημόσια βραδινή έξοδο για διασκέδαση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο απολαμβάνοντας τη Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα. Το περιοδικό ΟΚ! εξασφάλισε φωτογραφίες του τραγουδιστή με την αγαπημένη του σε πιο τρυφερά τετ α τετ.

Στα σοκάκια της Μυκόνου

Τον περασμένο Μάιο, ο τραγουδιστής και η σύντροφός του βρέθηκαν στη Μύκονο, εκεί όπου απόλαυσαν χαλαρές στιγμές! Ο φακός του περιοδικού OK! εξασφάλισε στιγμιότυπα από την βραδινή έξοδο του ζευγαριού στα κοσμικά σοκάκια του νησιού.

Ένα μήνα πριν το δημοσίευμα της εγκυμοσύνης, η Αλεξάνδρα Νίκα είχε δώσει το «παρών» στο Ζάππειο και στην εκδήλωση για το διαμαντένιο άλμπουμ «22» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης η Αλεξάνδρα Νίκα στεκόταν διακριτικά δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και καμάρωνε για την επιτυχία του.

Το ζευγάρι τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο επίκεντρο μετά το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος ήταν πολύ ευγενικός, ωστόσο φάνηκε να ενοχλείται με τις φήμες περί εγκυμοσύνης της συντρόφου του, μιας και κατά καιρούς έχει ξαναγραφτεί ότι ο καλλιτέχνης πρόκειται να γίνει πατέρας.

Φωτογραφίες: NDP/ INSTAGRAM

© 2024 tlife.gr