Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Ο έρωτας τους όλο και δυναμώνει – Όλες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί

Ο έρωτας του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται πως φουντώνει μέρα με τη μέρα.

Ο γοητευτικός τραγουδιστής με τις αμέτρητες επιτυχίες και η 25χρονη καλλονή  jet setter αν και προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή, δεν κρύβουν τη σχέση τους καθώς τους έχουμε δει μαζί σε – ελάχιστες – κοινές εμφανίσεις να στέκονται τρυφερά ο ένας στο πλάι του άλλου.

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα απολαμβάνουν κοινά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζοντας ωστόσο να μην προκαλούν με τις εμφανίσεις τους και να αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, τον περασμένο Μάιο σε μια από τις εξορμήσεις τους στη Μύκονο, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν μια ήρεμη και χαλαρή βόλτα στα στενά του κυκλαδίτικου νησιού.

Λίγες ημέρες μετά, η Αλεξάνδρα Νίκα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, και τον καμάρωσε από τον εξώστη του μαγαζιού προσπαθώντας να μην δώσει στόχο, και να μην τραβήξει πάνω της τα φλας των φωτογράφων. (δες εδώ φωτογραφίες)

Η επόμενη φορά που είδαμε μαζί το ερωτευμένο ζευγάρι ήταν πριν λίγες ημέρες. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε το ζευγάρι στο closing party της Άννας Βίσση, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και φτάνουμε στο χθες, την απονομή του διαμαντένιου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου γινόταν η απονομή, την ίδια ώρα με την αγαπημένη του, ωστόσο επέλεξαν να μπουν στο χώρο με μερικά λεπτά διαφορά. Η Αλεξάνδρα Νίκα στάθηκε λίγα μέτρα μακριά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, πολύ διακριτικά και αφού συνομίλησε με κάποιους γνωστούς της, στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα πρώτα τραπέζια για να παρακολουθήσει την απονομή του συντρόφου της.

\

 

Μετά το τέλος της απονομής κι αφού είχαν μείνει λίγα άτομα στον χώρο, Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλέξάνδρα Νίκα, απόλαυσαν τις συζητήσεις με τους φίλους τους, ενώ έδειχναν να είναι και οι δυο ιδιαίτερα χαλαροί και τρυφεροί. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164