Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: «Κάθε φορά που τη βλέπω στη σκηνή, λέω “δεν μπορεί να είναι τόσο καλή”»

Στα Mad VMA 2024 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τα οποία θα προβληθούν αποκλειστικά από το Mega την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στα παρασκήνια στον Fipster, ο οποίος τον ρώτησε ποια θεωρεί την πιο σέξι παρουσία στην τελετή απονομής, απαντώντας φυσικά την Ελένη Φουρέιρα!

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα πολλές, γιατί ήμουν πίσω κι ετοιμαζόμουν. Η Ελένη Φουρέιρα είναι πάντα σέξι. Δεν είναι εκεί το θέμα. Χαίρομαι πολύ που είναι πάντα με την οικογένειά της και μου δείχνει το παιδί της. Έχει γίνει μια υπέροχη μητέρα. Την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και την εκτιμώ πολύ. Κάθε φορά που τη βλέπω στη σκηνή, λέω “δεν μπορεί να είναι τόσο καλή”» απάντησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ρωτήθηκε ποια είναι η πιο περίεργη φήμη που έχει ακούσει για τον ίδιο και απάντησε: «Καλά έχω ακούσει φέτος, δεν καταλαβαίνεις. Έχω ακούσει πολλά πράγματα. Ξέρεις τι; Μετά από τόσο καιρό και τόσα χρόνια, υπάρχουν πολλές ανακρίβειες. Όχι ότι μου έχουν φερθεί άσχημα οι δημοσιογράφοι και τους ευχαριστώ για αυτό. Αλλά αν αρχίσω να βγαίνω και να λέω τι ισχύει και τι όχι… Δεν το κάνω».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συμπλήρωσε: «Ο κόσμος δεν είναι χαζός, καταλαβαίνει. Μάλιστα, είναι πολύ έξυπνος ο κόσμος. Μου στέλνουν μηνύματα και μου τα λένε. Και αυτή την ειλικρινή σχέση που έχω με τον κόσμο, δεν μπορεί να μας τη σπάσει κανένας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mad TV (@mad_tv)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164