Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συναυλία στο Ηρώδειο και το δυνατό μήνυμα αγάπης που θέλει να περάσει

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η AURORA ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία ιδιαίτερη συναυλία με κοινωνικό πρόσημο, που θα δοθεί στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 20:30, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης με τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που μαγεύουν τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, αγκαλιάζει μουσικά το αξιόλογο έργο της AURORA, του φιλανθρωπικού Σωματείου που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους μέσω της προσφοράς στέγης, της παροχής ψυχολογικής υποστήριξης και της ενίσχυσης των μεγάλων μεταμοσχευτικών μονάδων της χώρας.

Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ταξιδέψει το κοινό στην πλούσια ελληνική μουσική παράδοση και κληρονομιά, παρουσιάζοντας ένα υψηλής αισθητικής πρόγραμμα με νέα και παλιότερα ακούσματα, τραγούδια από διάφορες γωνιές της Ελλάδας, έργα καταξιωμένων Ελλήνων δημιουργών που έχουν αφήσει εποχή, καθώς και αγαπημένα του τραγούδια, που «αγκαλιάζουν» το έργο της AURORA.

Άλλωστε, η συναυλία, σε εκτέλεση παραγωγής της Panik Live Productions, έχει στόχο να ενισχύσει το έργο του Σωματείου, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της AURORA, αλλά και να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και, ιδιαίτερα, των νέων, οι οποίοι αποτελούν, δυνάμει, το πρώτο βήμα για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Στις 15 Οκτωβρίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός «πλημμυρίζει» το Ωδείο Ηρώδου Αττικού με αγαπημένα μουσικά ακούσματα του ελληνικού ρεπερτορίου και στέλνει μαζί με την AURORA και τους ανθρώπους της μήνυμα ελπίδας και αγάπης!


Λίγα λόγια για την AURORA

Η AURORA, ιδρύθηκε το 2018, με ένα όραμα: να ενώσει τις δυνάμεις της για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία. Από τότε, βρίσκεται κοντά στους ασθενείς και στις οικογένειές τους, βοηθώντας τους να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής, παρέχοντας, μεταξύ άλλων: φιλοξενία σε ασθενείς οι οποίοι χρειάζεται να μεταβούν στην Aθήνα ή την Πάτρα για να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μυελού των οστών ή άλλη εξειδικευμένη θεραπεία, ψυχολογική και συμβουλευτική στήριξη σε ασθενείς και στις οικογένειές τους, υποστήριξη ιατρικών κέντρων και κέντρων περίθαλψης στην Ελλάδα για την ταχύτερη δυνατή εισαγωγή των πλέον προηγμένων θεραπευτικών μεθόδων, την καλύτερη δυνατή περίθαλψη των ασθενών και τη ενίσχυση της επιστημονικής έρευνας μέσω της υποστήριξης πρωτοποριακών επιστημονικών ερευνητικών προγραμμάτων. Παράλληλα, η AURORA στοχεύει στην ενημέρωση του κόσμου, αναγνωρίζοντας πως, πολλές φορές, η ζωή ενός ασθενή εξαρτάται απόλυτα από την ανθρώπινη προσφορά ενός δότη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164