Site icon TLIFE

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Το Καλοκαίρι Μας»: Αυτό είναι το νέο του τραγούδι

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδά «Το Καλοκαίρι Μας» και βάζει τη μοναδική μουσική υπογραφή του στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου.

«Το Καλοκαίρι Μας», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι μία ωδή στους καλοκαιρινούς έρωτες, σε όλα εκείνα τα συναισθήματα που γεννιούνται με φόντο τον ήλιο, τη θάλασσα και τις έναστρες νύχτες, αλλά είναι καταδικασμένα από τον χρόνο να τελειώσουν. Τη μουσική έγραψαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Μωραΐτης.

Με «Το Καλοκαίρι Μας», που έρχεται μετά το «Σ’ Αγαπάω Γιατί» και το «Είσαι Τρέλα» με τον Rack, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών και των τραγουδιών που μιλούν απευθείας στην καρδιά, σε ακόμα μία εξαιρετικά δημιουργική χρονιά για εκείνον, στη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, κατέκτησε τη διαμαντένια διάκριση για το album «22».

Μάλιστα, «Το Καλοκαίρι Μας» έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, καθώς είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο Κωνσταντίνος Αργυρός χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές εμπειρίες μέσα από τη sold out περιοδεία του «Diamond Tour by Coca-Cola», με επόμενους σταθμούς του τη διπλή συναυλία στην Αθήνα (29 & 30 Ιουλίου, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας), τα Χανιά (5 Αυγούστου, Εθνικό Στάδιο) και το Ηράκλειο (7 Αυγούστου, Παγκρήτιο Στάδιο).

Επίσης, σε εξέλιξη είναι η προπώληση εισιτηρίων για τη μοναδική εμφάνισή του στο εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου, που θα διεξαχθεί στις 25 Σεπτεμβρίου, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γίνεται ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης που εμφανίζεται στον εν λόγω χώρο εδώ και δεκαετίες.

Βρες «Το Καλοκαίρι Μας» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: https://bfan.link/to-kalokairi-mas

© 2024 tlife.gr