Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Survivor: Το βιογραφικό, η ηλικία και τα κιλά που πήρε πριν το παιχνίδι

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρίσκεται στο Survivor ως ένας από τους παίκτες – προσθήκες του φετινού παιχνιδιού.

Ο γνωστός make up artist αναστάτωσε τον Άγιο Δομίνικο, ενώ προκάλεσε αντιδράσεις στο twitter με την ηλικία του, αλλά και τις πρώτες του ατάκες στο Survivor.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δηλώνει στο Survivor πως είναι 37 ετών, ωστόσο το 2006 σε  βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του, το ρεπορτάζ ανέφερε πως τότε ήταν 29 ετών, επομένως σήμερα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι 45 ετών.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω instagram ο δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του Survivor, Λάμπρος Κωνσταντάρας:

 

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι make up artist και hair stylist. Ο αθλητισμός είναι η ζωή του. Κάνει τουλάχιστον 1.500 κοιλιακούς την ημέρα, συνδυάζοντάς τους πάντα με προπόνηση kick boxing, spinning ή crossfit.

Ένα μήνα πριν τη γέννησή του, ο πατέρας του έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το γεγονός αυτό τον «σημάδεψε» και τον ανάγκασε να κυνηγά τα όνειρα και τους στόχους του ολομόναχος από πολύ μικρή ηλικία.

Το Survivor αποτελεί για αυτόν ένα όνειρο ζωής. Θεωρεί πως δεν θα ξεχωρίσει μόνο λόγω της αντοχής του, αλλά και λόγω της έντονης προσωπικότητάς του.

«Είμαι make up artist, αλλά και performer, έχω βγάλει δύο τραγούδια τα οποία έχει αγαπήσει ο κόσμος. Συνεχίζω να ασχολούμαι με το τραγούδι και να κάνω μαθήματα φωνητικής.

Από τα χέρια μου και τα ψαλίδια μου, έχουν περάσει και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη μαζί με όλους τους Έλληνες σταρ. Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με την δουλειά μου. Έχω διακρίσεις και στο εξωτερικό, εδώ και πολλά χρόνια. Έχω δουλέψει με τον Roberto Cavalli τα κορίτσια της Victoria Secret και έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανούλη κατά την είσοδό του στο Survivor.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Κιλά

«Πήρα 10 κιλά για το Survivor μόνο, θα απογοητεύσω τους θαυμαστές μου σε όλα τα social media και θα λένε, πάνε οι κοιλιακοί του, πάνε όλα. Να είμαι πρότυπο άντρα, κορμιού, τύπου με 8,10, 12 κοιλιακούς, να προσέχω τον εαυτό μου, να κάνω γυμναστική 3 ώρες την ημέρα, να έχω καταφέρει ένα κορμί για πρωταθλητισμό και ξαφνικά πήρα 10 κιλά για το Survivor», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Η στιγμή που έγινε viral

Το 2020 απαντώντας στους επικριτές του για την εμφάνιση και την ηλικία του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανεβάζει βίντεο στα social media το οποίο γίνεται viral.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinosemmanouil_Ofc (@konstantinosemmanouil_official)

Ο τρόπος ομιλίας αλλά και οι ατάκες του, μέχρι και σήμερα αναπαράγονται στο tik tok μέσα από τα παρόμοια βίντεο χρηστών, εμπνευσμένα από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Με τους celebrities φίλους του

Με την Ζέτα Θεοδωροπούλου και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Με τον Διονύση Σχοινά

Με την Κατερίνα Ευαγγελινού

Στην Μύκονο με την Καίτη Γαρμπή

Με την Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Νίκο Ψαρρά

Με την Βάσια Λόη

 

Φωτογραφίες: NDP 

Βιντεο: Instagram/ glomex

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164