Site icon TLIFE

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Στο Αυτόφωρο για τον ξυλοδαρμό της αρραβωνιαστικιάς του

Για τον ξυλοδαρμό της αρραβωνιαστικιάς του κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” η δημοσιογράφος Νάντια Αλεξίου, στις 28 Δεκεμβρίου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η σύντροφός του, Νάνσυ κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας και το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας, με τη μεν κοπέλα να ισχυρίζεται ότι έχει δεχθεί σωματική βία ενώ ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστήριξε πως η μέχρι πρότινος σύντροφός του τον χρησιμοποίησε, παρέμεινε μαζί του για τη δημοφιλία του και ότι δέχτηκε και ο ίδιος βία.

Έγιναν εκατέρωθεν μηνύσεις και έχει σχηματιστεί δικογραφία για το περιστατικό, ενώ ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ενώ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους περίοικους που άκουσαν την ένταση και φοβήθηκαν μην τυχόν συμβεί κάτι πιο σοβαρό. 

Αξίζει να αναφερθεί πως μια μέρα πριν το περιστατικό ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την μέχρι πρότινος σύντροφό του είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή του Alpha και δήλωναν τρελά ερωτευμένοι. 

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής και της παρουσίασης του σχετικού ρεπορτάζ, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή, με την Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο να αρνείται τη σύνδεση τονίζοντας πως δεν θέλει από εδώ και στο εξής ο συγκεκριμένος άνθρωπος να φιλοξενηθεί ξανά στην εκπομπή της.

© 2024 tlife.gr