Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποχαιρετά το 2022 με τις πιο έντονες στιγμές του – Βίντεο

Το 2022 ήταν μια χρονιά που έφερε πολλές αλλαγές στη ζωή του Κωνσταντίνου Βασάλου, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Ο γοητευτικός personal trainer λίγο πριν αποχαιρετήσει τη χρονιά, θέλησε να κάνει τον απολογισμό του μέσα από ένα βίντεο με τις πιο έντονες στιγμές του κατά τη διάρκεια τους έτους.

Να θυμίσουμε πως φέτος ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκτός από τα ταξίδια και τις διακοπές, έζησε μια μοναδική εμπειρία, καθώς έλαβε μέρος στο Asia Express, όπου και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής μαζί με τον φίλο του, Fipster. Ο ίδιος μάλιστα, ετοιμάζεται και για το Survivovr All Star και έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα διανύει μια περίεργη περίοδο στα προσωπικά του, καθώς εδώ και αρκετό καιρό οι φήμες και τα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει χωρίσει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ωστόσο, ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει τίποτα.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν, είναι έτοιμος να υποδεχτεί το 2023, αφού πρώτα ευχαρίστησε τα αγαπημένα του πρόσωπα για τη χρονιά που πέρασε.

Δες το βίντεο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos (@costavasaloshd)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164