Site icon TLIFE

Κωνσταντίνος Βασάλος – Μαρία Παπαγεωργίου: Φωτογραφίες από τις κοινές διακοπές στη Μύκονο

Το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι πέρασαν φέτος ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι μπορεί να μην κάνεις αναρτήσεις με κοινές φωτογραφίες, ωστόσο πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του σε δημόσιες εμφανίσεις.

Μετά από πολλές εξορμήσεις σε διάφορα νησιά της Ελλάδας, η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν να περάσουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους στη Μύκονο.

Εκεί μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε για πρώτη φορά μαζί, την ώρα που βρισκόντουσαν σε γνωστό beach bar του νησιού, ενώ στην παρέα τους ήταν και η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαρία Παπαγεωργίου έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, παρόλα αυτά δεν ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αφού η γνωστή influencer καθόταν στο πλευρό της φίλους και όχι δίπλα στον σύντροφό της.

Ποια είναι η Μαρία Παπαγεωργίου

Η νεαρή influencer που μετρά περισσότερους από 69.000 followers στο instagram έχει ως κύρια ενασχόληση τα social media, δημοσιεύοντας συχνά στιγμιότυπα από επαγγελματικές της φωτογραφίσεις και άλλοτε στιγμιότυπα των διακοπών της.

Κάνοντας κάποιος μια αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θα αντιληφθεί εύκολα την αγάπη της για το καλοκαίρι. Έχοντας ταξιδέψει στα περισσότερα νησιά της Ελλάδος, η Μαρία Παπαγεωργίου ποζάρει με τα εντυπωσιακά της μαγιό προκαλώντας διαρκώς τα νέα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.

Η Μαρία Παπαγεωργίου δηλώνει στο βιογραφικό της, απόφοιτος Επικοινωνίας και ΜΜΕ.

Η ίδια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στο Tik Tok, καθώς τα βίντεο με τη γιαγιά της κα Πόπη, που δείχνουν στιγμές από την καθημερινότητα γιαγιάς και εγγονής, δέχονται «βροχή» από likes.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

© 2024 tlife.gr