“Κοντά” στους απαγωγείς του πανελίστα η αστυνομία!

Τρεις μήνες πριν, γνωστός πανελίστας και δημοσιογράφος, πέρασε στιγμές αγωνίας, αφού επί 16 ημέρες ήταν φυλακισμένος και μάλιστα, οι απαγωγείς του, ζητούσαν από τη μητέρα του λύτρα που σύμφωνα με πληροφορίες άγγιζαν το 1.000.000 ευρώ -σε μετρητά.

Στις αρχές Ιουλίου, ο 27χρονος μίλησε στην εκπομπή “Όσο υπάρχουν άνθρωποι” και είπε χαρακτηριστικά: ”Είμαι μια χαρά στην υγεία μου. Όλα καλά, ευτυχώς τελειώσαν όλα. Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία κι έζησα πολύ δύσκολες καταστάσεις, απλά δεν μου επιτρέπεται ακόμη ν’ αναφέρω τ’ οτιδήποτε. Ούτε πώς έγινε, ούτε πού έγινε… Η αστυνομία κάνει ό,τι καλύτερο γίνεται για να εντοπιστούν οι δράστες… Ούτε για το πόσο καιρό έμεινα σ’ αυτή τη διαδικασία ομηρίας μπορώ να κάνω δήλωση.”

Σήμερα, σύμφωνα με το δελτίο του Star, φαίνεται πως η αστυνομία είναι ένα βήμα πριν συλλήψει τους αδίστακτους απαγωγείς, λόγω μοιραίου λάθους που έκαναν. Συνάδελφος του 27χρονου δήλωσε στο Star:

”Από όσο γνωρίζω έχει πάει σε ψυχολόγο, τον βοήθησε – κι εκείνον και τη μητέρα του- γιατί κι οι δύο είχαν θέμα με τά από όλο αυτό που έγινε. Είχαν υποστεί μεγάλο σοκ… Έχει επιστρέψει στην Κύπρο και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μείνει πάλι πίσω στην Αθήνα. Έχει υποστεί τεράστιο σοκ, προσπαθεί αν συνέλθει, να κάνει μια νέα αρχή. Έχει πιάσει δουλειά σε ένα μεγάλο κανάλι της Κύπρου, θέλει να τα αφήσει όλα πίσω του.

Αυτό γνωρίζουμε εμείς καθώς κι ότι είναι λίγο καλύτερα ψυχολογικά από ότι ήταν τότε. Δεν είναι λογικό να φοβάσαι μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί; Άλλαξε τηλέφωνο, θέλησε να τα αφήσει όλα αυτά πίσω του και είμαστε αρκετά απομακρυσμένοι μετά από το συμβάν… Όλοι γνωρίζαμε ότι είναι από ευκατάστατη οικογένεια στα πλαίσια της φιλίας και της συνεργασίας που είχαμε…”.

Οι έρευνες των αρχών κινούνται σε έναν στενό κύκλο υπόπτων και είναι θέμα χρόνου να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164