Κώστας Δόξας: Πρώτη δικαίωση για τον τραγουδιστή στην δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Ο Κώστας Δόξας κέρδισε αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση μετά την πρώτη απόφαση του αστικού δικαστηρίου, στη δικαστική μάχη με την πρώην σύζυγό του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Άννας Τριανταφυλλιάς Τσούτσα στο Newsit.

Η απόφαση αυτή υποχρεώνει την πρώην γυναίκα του Κώστα Δόξα να του καταβάλλει αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση 8.500€ αλλά και να κατεβάσει όλες τις αναρτήσεις από τα μέσα και τον λογαριασμό της.

«Με χτυπούσε κανονικά και τώρα αποδεικνύεται αυτό που έλεγα από την αρχή», λέει στο newsit.gr ο Κώστας Δόξας.

«Είμαι καλά, ήμασταν στην Νάξο διακοπές με την κόρη μου και αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά την έκβαση αυτή την περίμενα. Ήξερα ότι τα πράγματα θα έρθουν έτσι. Υπήρχαν πολλά πράγματα που αναγράφονται και στην δικαστική απόφαση, μέχρι και το ότι με χτυπούσε κανονικά. Ευτυχώς που σιγά-σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται και κάποια πράγματα θα μπουν στην θέση τους, έστω και αργά», λέει στο newsit.gr ο τραγουδιστής και επιπλέον επισημαίνει ότι «τώρα αποδεικνύεται αυτό που έλεγα από την αρχή. Το δικαστήριο έκρινε πολλά από αυτά που ανέβηκαν για μένα συκοφαντικά, έκρινε ψευδή όλα όσα υποστηρίζει για ξυλοδαρμό».

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής περιγράφει ότι «το δικό μου χτύπημα το δικαστήριο δεν το αναγνωρίζει ούτε ως υποτιθέμενο ούτε ως αναφερόμενο. Το γράφει ρητώς ότι εγώ χτυπήθηκα. Το δικό της χτύπημα στο μάτι δεν το δέχεται το δικαστήριο καθώς όταν πήγε να εξεταστεί στο νοσοκομείο, δεν παρατήρησε κανείς το μάτι της. Εντυπωσιακό».

Σύμφωνα με τον διάσημο τραγουδιστή, η σχέση του με την πρώην γυναίκα του «είχε έναν διαρκή πόλεμο και εγώ μπροστά στο παιδί μου δεν ήθελα να μπαίνω σε αυτά τα πράγματα γιατί όταν σε βλέπει το παιδί σου πρέπει να γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος».

Σε ερώτηση του newsit.gr αν έχει γίνει κάποια κίνηση από την άλλη πλευρά μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ο κ. Δόξας αναφέρει ότι «τώρα από την άλλη μεριά επικρατεί σιωπή. Την ώρα των αποφάσεων σταματάνε να μιλάνε. Συνήθως μιλάνε πριν τα δικαστήρια. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ όλο αυτό το διάστημα, πολύ θα ήθελα να μην φτάσω στο σημείο να πρέπει μιλήσω γιατί είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και έχει να κάνει και με το παιδί μου. Αλλά φτάνεις σε ένα σημείο και λες έχω δεχτεί τα πυρά του κόσμου που δεν με γνωρίζει καν, ούτε γνωρίζει το τι μπορεί να έχει συμβεί, έχασα τη δουλειά μου, πάλεψα πάρα πολύ για να στερεωθώ και πάλι στο επάγγελμα που κάνω, γκρεμίστηκα. Όλο αυτό βέβαια με βοήθησε πολύ σαν άνθρωπο στις επιλογές μου και στο ξεσκαρτάρισμα που έγινε».

Η αλλαγή στην ζωή του μετά την σοβαρή καταγγελία εις βάρος του ήταν τεράστια αλλά μέσω αυτής όπως μας εξηγεί, πήρε μαθήματα. «Ως προς το δικαστικό κομμάτι μπαίνουν όλα στη θέση τους. Στο κομμάτι της ζωής εφόσον έχω την κόρη μου που μου δίνει χαρά και ζωή, έχω την οικογένειά μου, έχω υγεία και την δουλειά μου, νομίζω ότι όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν». Πάντως αυτή η απόφαση είναι μόνο η αρχή, γιατί όπως μας αναφέρει ο ίδιος: «θα υπάρχουν και άλλα δικαστήρια και όσον αφορά στο παιδί, υπάρχουν δικαστήρια που εκκρεμούν, που δεν αφορούν μόνο σε επιμέλεια, αλλά χειρότερα».

Με την πρώτη απόφαση του αστικού δικαστηρίου στα χέρια του, μας αναφέρει για την πολύκροτη υπόθεση ότι «δεν γίνεται να το ξεχάσω αλλά δεν είμαι εκδικητικός. Έχω πάρα πολλές δυσκολίες γιατί δεν υπάρχει συνεννόηση, ούτε συνεργασία. Είναι πολύ ωραίο να βλέπει το παιδί τους γονείς του να συνεννοούνται, αλλά με το που αρχίζουν οι βρισιές κοιτάζω την Σοφία που μένει “παγωτό” και λέω τι να κάνω άλλο. Παρόλα αυτά ό,τι και να γίνει, είναι η μαμά του παιδιού μου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164