Κώστας Φορτούνης: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εγκυμονούσα σύντροφό του, Ιωάννα

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ένας από τους κορυφαίους μπαλαντέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ταλαντούχος και θεαματικός σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χαμηλών τόνων και ήρεμος στα προσωπικά του, αλλά και εκεί με στόχους που σιγά-σιγά τους εκπληρώνει και δηλώνει «διπλά ευτυχισμένος» γι’ αυτό. Μαζί με τη γυναίκα της ζωής του, Ιωάννα Καταραχιά, διανύουν την πιο ωραία περίοδο της ζωής τους περιμένοντας να γίνουν γονείς και να δημιουργήσουν μια ωραία οικογένεια.

Γι’ αυτές τις όμορφες… φάσεις της ζωής του ο διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε στη Σάσα Σταμάτη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά. «Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει, πρώτα ο Θεός το καλοκαίρι», ανέφερε ο άσος του Θρύλου, ενώ  δεν έκρυψε τη χαρά του για τον διάδοχο που περιμένει: «Περιμένουμε αγοράκι και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Θα τον ονομάσουμε Σπύρο – έτσι λένε τον πατέρα μου. Θα τον βαπτίσουμε πριν από τον γάμο μας», ενώ διευκρίνισε τι θα γίνει με τα Μυστήρια.

«Κάναμε πολιτικό γάμο πριν 20 μέρες στην Καλαμπάκα, καθώς κατάγομαι από εκεί. Ο θρησκευτικός  γάμος θα γίνει το καλοκαίρι με το καλό, και πάλι στην Καλαμπάκα, με κουμπάρους έναν καλό μου φίλο, τον Νίκο Κατσαΐτη, και μια φίλη μας, την Αποστολία Νούσια».

Ο Έλληνας άσος μίλησε και για την πρόταση γάμου, η οποία είχε και αυτή άρωμα από την ιδιαίτερη πατρίδα του. «Η πρόταση γάμου έγινε στην Καλαμπάκα. Πήγαμε στα Μετέωρα, που είναι πολύ όμορφα, και της την έκανα εκεί», ανέφερε ο Κ. Φορτούνης, ενώ εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έκανε να δει την Ιωάννα ως τη γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της και να κάνουν οικογένεια. «Είμαστε τρία χρόνια μαζί. Γνωρίσαμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο και είδαμε ότι ταιριάζουμε. Αυτό που θαυμάζω σε αυτήν είναι η αποφασιστικότητά της και ακόμα περισσότερο η ειλικρίνειά της», κατέληξε ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος και σε παλαιότερες συνεντεύξεις του έχει ταχθεί υπέρ της οικογένειας.

Άλλωστε, η όμορφη Ιωάννα, η οποία είναι δασκάλα στο επάγγελμα, τα τελευταία χρόνια έχει σταθεί πολύ δυναμικά στις δυσκολίες που συνάντησε στην καριέρα του ο διεθνής άσος και κυρίως στις δύσκολες περιόδους των τραυματισμών του.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164