Site icon TLIFE

Κώστας Φραγκολιάς – Δώρα Πατσιώτη: Η γνωριμία, η σχέση, οι κοινές εμφανίσεις και ένας «αθόρυβος» χωρισμός

Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Δώρα Πατσιώτη τις τελευταίες ημέρες απασχόλησαν τα media με τις φήμες χωρισμού.

Μετά από 8 χρόνια σχέσης το ζευγάρι κλήθηκε να απαντήσει σε όσα ακούστηκαν για την προσωπική του ζωή, με τις δύο πλευρές να κρατούν σιγή ιχθύος.

Κώστας Φραγκολιάς – Δώρα Πατσιώτη: 8 χρόνια «αθόρυβης» σχέσης

Εκείνος γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την πορεία του ως μοντέλο, ενώ τα τελευταία χρόνια μετά από αρκετές συμμετοχές σε τηλεοπτικές εκπομπές, βρίσκεται πιστός στην παρέα του Happy Day στον Alpha.

Εκείνη, με σπουδές στις τουριστικές επιχειρήσεις, ασχολήθηκε  με διάφορους τομείς, που δεν είχαν να κάνουν με τον τουρισμό. Εργάστηκε σε κάποιες πολυεθνικές και σε μεγάλες εταιρείες ως υπεύθυνη και στη διοίκηση καταστημάτων. Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει τον δικό της επαγγελματικό χώρο φροντίδας και μασάζ.

Η σχέση τους ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια, ενώ το ζευγάρι ξεκίνησε τις πρώτες κοινές δημόσιες εμφανίσεις το 2018.

Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Κώστας Φραγκολιάς είχε αποκαλύψει πως η αρχική γνωριμία με τη Δώρα Πατσιώτη είχε γίνει αρκετά χρόνια πριν τη σχέση τους.

«Είναι μία κοπέλα που την ήξερα πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε σχέση όταν ήμασταν και πολύ νεότεροι. Είχαμε χωρίσει και μετά από 13 χρόνια τα ξαναβρήκαμε», δήλωνε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να συζητήσω οποιοδήποτε θέμα, μια πολύ δυναμική γυναίκα και εννοείται πολύ όμορφη. Επιπλέον, μου αρέσει πάρα πολύ η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι», συμπλήρωνε ο παρουσιαστής για τη Δώρα Πατσιώτη.

Οι σκέψεις για γάμο

Σχεδόν σε κάθε του συνέντευξη, ο Κώστας Φραγκολιάς τα τελευταία χρόνια δεχόταν ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο ίδιος το 2023 απαντούσε στην On Time: «Ναι, τον έχουμε σκεφτεί τον γάμο, αλλά επειδή ζούμε σαν παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Ζούμε σαν παντρεμένοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά έχουμε πει: είτε κάνουμε ένα παιδί είτε όχι, κάποια στιγμή θα το κάνουμε και αυτό».

 

Κώστας Φραγκολιάς – Δώρα Πατσιώτη: Οι φήμες για χωρισμό

Η εκπομπή Breakfast@Star παρουσίασε το unfollow που έκανε η Δώρα Πατσιώτη στο instagram στον λογαριασμό του Κώστα Φραγκολιά. Μια κίνηση η οποία δημιούργησε μια σειρά από σενάρια για την κρίση στη σχέση τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της επόμενης ημέρας ρώτησε on air τον συνεργάτη της εάν έχει να ανακοινώσει κάτι για την προσωπική του ζωή.

«Είμαι σε μια δίωρη εκπομπή εννοείται θα το πω εδώ. Τώρα να βγαίνω στο δρόμο να συζητώ για την προσωπική μου ζωή – ειδικά για το συγκεκριμένο – δεν μου αρέσει και δεν μου αρμόζει πιστεύω», σχολίασε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος δεν θέλησε να μιλήσει για όσα ακούστηκαν για τη σχέση του.

Από την άλλη, η Δώρα Πατσιώτη σε επικοινωνία με την εκπομπή Super Κατερίνα αντέδρασε: «Δεν θέλω να πω κάτι, παρά μόνο Ok, αφού το unfollow φάνηκε και το είδαν κάποιοι άνθρωποι, δεν μπορώ να το δω γιατί έχει γίνει και μένω εκεί. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

Κώστας Φραγκολιάς και Δώρα Πατσιώτη κρατούν σιγή ιχθύος για την προσωπική τους ζωή. Οι πληροφορίες του TLIFE θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει, ωστόσο, επιθυμεί να κρατήσει αυτή την εξέλιξη μακριά από τα media, όπως εξάλλου φρόντιζαν να κάνουν οι δυο τους τόσα χρόνια με λεπτομέρειες που αφορούσαν την κοινή τους ζωή.

Φωτογραφίες: NDP

 

 

 

© 2024 tlife.gr