Κώστας Καραφώτης: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του – «Ντρεπόμουν, δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε τον καφέ μου»

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στην Νάνσυ Παραδεισανού και το διαδικτυακό της κανάλι στο YouTube. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά από έναν μεγάλο τραυματισμό στο αριστερό χέρι.

«Η αγάπη μου για τη γυμναστική ξεκίνησε από παιδί, όταν έκανα ενόργανη γυμναστική. Θα ήθελα να είμαι πιο στρατιώτης με το σώμα μου, γιατί τώρα δεν είμαι. Επειδή είχα έναν πολύ μεγάλο τραυματισμό και είχα ένα θέμα με το χέρι μου, δεν μπορούσα καθόλου να γυμναστώ. Άργησα πάρα πολύ να πάρω την απόφαση σιγά-σιγά να φτιάξω πάλι το σώμα μου, μετά από αυτό το πρόβλημα», παραδέχεται ο Κώστας Καραφώτης.

«Ντρεπόμουν που πήγαινα σε έναν χώρο να γυμναστώ και δεν μπορούσα να σηκώσω καθόλου βάρη. Ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα, που δεν μπορούσα να σηκώσω ούτε τον καφέ με το αριστερό μου χέρι. Αυτό έγινε το 2018. Προφανώς σήκωσα κάτι πάρα πολύ βαρύ, έσπασε μία κήλη στη σπονδυλική στήλη και πίεσε κάποια νεύρα», περιγράφει ο τραγουδιστής στη Νάνσυ Παραδεισανού για τον τραυματισμό του.

«Μέσα στην καραντίνα ξεκίνησα να κάνω κάποιες ασκήσεις για το σώμα σιγά-σιγά. Είδα ότι αρχίζει να ανταποκρίνεται και είπα να το συνεχίσω. Βρήκα την υγειά μου όταν πήγα και ξεκίνησα πάλι ενόργανη με τον Λευτέρη Πετρούνια», καταλήγει επί του θέματος ο Κώστας Καραφώτης.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164