Κώστας Καραφώτης: Οι επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κάτια Μάνου

Ο Κώστας Καραφώτης και η Κάτια Μάνου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή 26 Μάϊου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ρηγίλλης.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η όμορφη γυμνάστρια βίωσαν μία από τις πιο έντονες στιγμές της κοινής τους πορείας έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

Κώστας Καραφώτης – Κάτια Μάνου: Οι επίσημες φωτογραφίες του γάμου τους

Σε ανάρτησή του στα social media, ο Κώστας Καραφώτης μοιράστηκε φωτογραφίες από την τελετή του γάμου του με την Κάτια Μάνου. 

«Ο σταθμός αυτός του ταξιδιού μας, ήταν γεμάτος! Γεμάτος από τους λίγους, αλλά πολύτιμους ανθρώπους μας, γεμάτος από χαρά και συγκίνηση που φτάσαμε εδώ.

Σας ευχαριστούμε για τα αμέτρητα μηνύματά σας – με τις ευχές σας , το ταξίδι μας θα συνεχίζετε … Οι κουμπάροι μας ..! Ραφαέλλα Μάνου ξέρεις όλη μας τη διαδρομή ..και χωρίς εσένα και τις πινελιές σου, ο γάμος αυτός, δε θα ήταν ο ίδιος! Σε ευχαριστούμε.

Μανώλης Λαβρεντάκης, πάντα δίπλα μας, με το χιούμορ σου, τη δύναμή σου με ένα τηλέφωνο μηδένιζες κάθε απόσταση! Σε ευχαριστούμε από καρδιάς», έγραψε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραφώτης.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Karafotis (@kostaskarafotis_)

Δες ακόμα: Κώστας Καραφώτης – Κάτια Μάνου: Ο τρυφερός χορός του νεόνυμφου ζευγαριού στο γαμήλιο γλέντι

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164