Κώστας Καραφώτης: Στην Κεφαλονιά με τη σύζυγό του Κάτια Μάνου, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους

Στην Κεφαλονιά βρίσκονται αυτές τις μέρες ο Κώστας Καραφώτης και η σύζυγός του, Κάτια Μάνου.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 26 Μάϊου προσπαθώντας να κρατήσει το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Και οι καλεσμένοι τους άλλωστε περιορίζοντας στον στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώ το μυστήριο τελέστηκε στο Κολωνάκι.

«Ήθελα ο γάμος να είναι κλειστός, είχε πολύ λίγο κόσμο. Ήθελα να βγω να το φωνάξω να το πω, αλλά επειδή ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με τις δηλώσεις, δεν ήθελα. Δεν με ενόχλησαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες, το σεβάστηκαν. Μετά όταν συζητήθηκε την επόμενη μέρα σε διάφορες εκπομπές, κάποια στιγμή πέρασε από την αντίληψή μου ότι ειπώθηκε “πλήθος επωνύμων στον γάμο του Καραφώτη”. Υπήρξαν άτομα που το άκουσαν και είχα την άνεση να εξηγήσω ότι ήταν ένας κλειστός γάμος» είχε πει ο Κώστας Καραφώτης για τον γάμο του λίγες ημέρες μετά το μυστήριο.

Αυτές τις μέρες  ο Κώστας Καραφώτης και η σύζυγός του, Κάτια Μάνου, των οποίων η σχέση μετρά 5 χρόνια, βρίσκονται στην Κεφαλλονιά. Από εκεί η καθηγήτρια χορού δημοσίευσε και ένα βίντεο με τον τραγουδιστή να απολαμβάνει τις βουτιές του στα καταγάλανα νερά του νησιού,

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164