Κώστας Λεφάκης για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι η συνέχεια της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Βλέπει πλέον ότι ο κύκλος έκλεισε»

Ο Κώστας Λεφάκης μίλησε στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο κανάλι της στο YouTube. Ο γνωστός αστρολόγος έκανε τις προβλέψεις για τις αλλαγές που έρχονται μετά το 2024, ενώ αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη αλλά και στην αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από το «Πρωινό» του ANT1.

Ο Κώστας Λεφάκης για το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από το Mega

«Καλά έκανε και σταμάτησε από την τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη. Βλέπει πλέον ότι έκλεισε ο κύκλος, καμία σχέση με το όταν ξεκινούσε από το Mega Banca, το καθημερινό το γλέντησε, της απέδωσε, την αγάπησε ο κόσμος. Για εμένα είναι μία περσόνα ισότιμη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τη θεωρώ μεταφορικά τη συνέχεια της Βουγιουκλάκη, την κυρία Μενεγάκη», τόνισε ο Κώστας Λεφάκης.

Προβλέποντας το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, ο Κώστας Λεφάκης ανέφερε πως η ίδια θα επιστρέψει κάνοντας κάτι διαφορετικό, καθώς ο κύκλος της στην καθημερινή ζώνη έχει κλείσει: «Είναι ο Πλούτωνας στον Υδροχόο που αλλάζει και φέρνει αλλαγές. Πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να κάνει κάτι άλλο», είπε ο γνωστός αστρολόγος.

Ο Κώστας Λεφάκης για την αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από το «Πρωινό»

«Η Λίτσα Πατέρα, κάποια στιγμή, λογικό είναι να αποσυρθεί. Είναι μία γυναίκα που έγραψε ιστορία, τόσα χρόνια από το ’91 μέχρι σήμερα. Ο κύκλος μεγάλωσε, έκλεισε, εξελίσσονται νέοι άνθρωποι.

Μπορεί να έρθει μία εποχή που να μη θέλουν για κάποιο διάστημα αστρολογία. Και δεν είναι ότι δεν θέλουν την αστρολογία αλλά την εκπρόσωπο της αστρολογίας. Ίσως θέλουν έναν νεότερο άνθρωπο, μία νεότερη κοπέλα», συμπλήρωσε ο Κώστας Λεφάκης στη Νάνσυ Παραδεισανού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164