Site icon TLIFE

Κώστας Νικούλι – Σασμός: Ποιος είναι ο «Πετρής» που βρίσκει τραγικό τέλος και αποχωρεί στα μισά της σειράς

Σασμός: Μαύρο φινάλε για τον Πετρή, ο οποίος στο αποψινό επεισόδιο της σειράς πέφτει νεκρός από τον Αστέρη. Ο Κώστας Νικούλι αποχαιρετά και επίσημα την πετυχημένη σειρά του Alpha.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα το twitter αντιδρά στις εξελίξεις της σειράς, οι οποίες είναι καταιγιστικές, μετά την δολοφονία του Πετρή. Ο Κώστας Νικούλι γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τον Σασμό, αλλά και νέους θαυμαστές στα social media.

 

 

 

Σασμός – Αυτό είναι το τέλος του Πετρή: Όσα θα δούμε απόψε

 

Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της.

Το όνειρο για μια κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν πολύ κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ. Ο Πέτρος φεύγει για το Ηράκλειο, για να συναντήσει τη Σεμίνα. Ο Αστέρης, όμως, τον αναζητά για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει το γάμο της Θοδώρας.

Αστέρης και Πέτρος πιάνονται στα χέρια

Όταν ο Αστέρης εντοπίζει τον Πέτρο με τη Σεμίνα, τον αρπάζει και λογομαχεί μαζί του, φωνάζοντάς του πώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή, και να λέει διαρκώς ψέματα.

Ο Πέτρος, που διαισθάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, ζητά από τη Σεμίνα να απομακρυνθεί κι εκείνη μπαίνει στο αυτοκίνητο. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Ο Πέτρος, για να τρομάξει τον Αστέρη, βγάζει το όπλο και πυροβολεί στον αέρα.

Τυφλωμένος από οργή, ο Αστέρης βγάζει το δικό του όπλο και πυροβολεί κι αυτός στον αέρα. Μόνο που η σκληρή και απάνθρωπη μοίρα κι αυτή τη φορά βάζει το κακούργο χέρι της. Η σφαίρα του Αστέρη χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίζεται και βρίσκει κατάκαρδα τον Πέτρο. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.

Ουρλιάζοντας από απόγνωση, η Σεμίνα παίρνει το άψυχο σώμα του ανθρώπου που λάτρεψε και τα ανείπωτα «γιατί» σφυροκοπούν την καρδιά της. Η δυστυχία φαίνεται να σφραγίζει αμετάκλητα τη ζωή της. Ο Αστέρης, έντρομος, το βάζει στα πόδια. Έγινε ό,τι μισούσε περισσότερο στη ζωή του, φονιάς, έστω από λάθος. Όλη του η ζωή κρέμεται από τα χείλη της Σεμίνας, που είναι και η μοναδική μάρτυρας του φονικού.

Άραγε, η κοπέλα θα αποκαλύψει την αλήθεια, ότι δεν σκότωσε τον Πέτρο από πρόθεση, αλλά ήταν δυστύχημα, ή θα τον αφήσει να σαπίσει στη φυλακή, σαν φονιά; Ο θάνατος του Πέτρου Βρουλάκη θ’ ανοίξει ένα νέο κύκλο αίματος, μια νέα φονική βεντέτα…

Κώστας Νικούλι – Όσα δεν γνώρισες για τον ηθοποιό

 

Η μεγάλη επιτυχία μπορεί να ήρθε μέσα από την σειρά Σασμός, ωστόσο ο ρόλος – σταθμός στην πορεία του ήταν το 2014 στην κινηματογραφική ταινία Xenia.

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 1994, ο Κώστας Νικούλι με καταγωγή από την Αλβανία γνώριζε από νωρίς το τι ακριβώς ήθελε να κάνει, αφού η υποκριτική βρισκόταν στα σχέδιά του, από τα παιδικά του χρόνια.

Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «Δήλος». Έχει κατακτήσει το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την “Ξενία” από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Γκέλια.

«Στο σχολείο με είχαν αποκαλέσει κ@λοαλβανό, αλλά τότε δεν καταλάβαινα πολύ καλά την προσβολή γιατί ήμουνα μικρός. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε καλοκαίρι πήγαινα τρεις μήνες στους Αγίους Σαράντα με τη γιαγιά και τον παππού. Δεν είχα αντιληφθεί, όμως, ότι περνάω κάποια σύνορα, ότι ο εδώ κόσμος και ο εκεί κόσμος ήταν διαφορετικοί. Μεγαλώνοντας έκανα σωστές επιλογές, έχοντας δίπλα μου ανθρώπους που με αποδέχονταν και δεν με αντιμετώπισαν ποτέ ως ξένο», είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην “Καθημερινή”.

Κώστας Νικούλι – Προσωπική ζωή

Ο νεαρός ηθοποιός είναι ζευγάρι με συνάδελφό του. Ο λόγος για την όμορφη Κατερίνα Μαούτσου, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως ηθοποιός, ενώ θα την δούμε συχνά σε φωτογραφίες στα social media δίπλα στον Κώστα Νικούλι.

Απόψε στις 21:00 ο θα προβληθεί το επεισόδιο με το μαύρο τέλος του Πετρή, με τον Κώστα Νικούλι να έχει αποχαιρετήσει ήδη τους συνεργάτες του στη σειρά Σασμός, μιας και τα γυρίσματά του έχουν ολοκληρωθεί.

 

 

© 2024 tlife.gr