Κώστας Πηλαδάκης – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό και την επανασύνδεση!

Μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους αποφάσισαν να δώσουν ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Λίγο πριν το φετινό καλοκαίρι, το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει χώρια, κρατώντας μακριά από τα media τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή.

«Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι σχετικό με τον χωρισμό. Όταν θα είμαι έτοιμη, φυσικά θα σας μιλήσω. Το ξέρετε ότι μιλάω ανοιχτά για κάποια πράγματα, απλά δεν είναι ώρα τώρα. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι» δήλωνε λίγο μετά τον χωρισμό τους η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Πριν από λίγες ημέρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης βρέθηκαν στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας, όπου παραθέριζε εκείνο το διάστημα και ο κοινός τους φίλος Χάρης Σιανίδης.

Ο επιχειρηματίας και η εντυπωσιακή Ναυσικά είναι και πάλι μαζί, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα της Espresso. Το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου οι δυο τους βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο και στη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης πόζαραν μαζί μετά τον χωρισμό και την επανασύνδεση που τους έκανε να  χαμογελούν ξανά!

Δες τις φωτογραφίες:

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας μοιράστηκε ένα σχετικό βίντεο στα social media αποφεύγοντας να αποκαλύψει τον Κώστα Πηλαδάκη ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164