Στη Γλυφάδα παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και ισχυρά ονόματα από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας έγινε την Κυριακή η βάφτιση του γιου του Κώστα Πουπάκη. Ο πρώην ευρωβουλευτής και η αγαπημένη του Χριστιάννα Κουκουτσίδη βάφτισαν τον γιο τους και έλαμπαν από χαρά.
Ο μικρός πήρε το όνομα Στέλιος Δημήτρης και σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, νονός του ήταν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Ενώ, το “παρών” στα βαφτίσια έδωσαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Νίκος Δένδιας με την σύζυγό του και πολλοί ακόμη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο μπέμπης, αν και στην αρχή έκλαψε λίγο, ησύχασε γρήγορα και δεν σταμάτησε να χαμογελά στους γονείς και τους νονούς του, που δεν σταμάτησαν να δέχονται ευχές.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ