Κώστας Βουτσάς: Θα γίνει κέρινο ομοίωμα στο μουσείο της ΑΕΚ!

Ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, τιμούσε την ΑΕΚ, παρουσίασε πρώτος την προσπάθεια να επιστρέψει η Ένωση στη Νέα Φιλαδέλφεια και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για μην ξεχαστεί η μνήμη του.

Ο “αιώνια έφηβος” του ελληνικού κινηματογράφου, λοιπόν, θα γίνει… κέρινο ομοίωμα και θα έχει μια ξεχωριστή θέση στο Μουσείο της ΑΕΚ, που θα βρίσκεται δίπλα στο καινούριο γήπεδο της ομάδας.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου, δίπλα θα υπάρχει και αυτό του προσφυγικού ελληνισμού, ενώ στο ίδιο σημείο του μουσείου θα παίζει μόνιμα το βίντεο της παρουσίασης του γηπέδου.

Παρόμοια τιμή μάλιστα θα υπάρχει και για τον σπουδαίο Λουκά Μπάρλο.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αποχαιρέτησε τον σπουδαίο Κώστα Βουτσά με προσωπική του δήλωση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού και αγνού ΑΕΚτζή, Κώστα Βουτσά! Ήταν πάντα εκεί σε ό,τι κι αν του είχαμε ζητήσει σχετικά με τη μεγάλη του αγάπη! Ήταν εκείνος που πρώτος απ’ όλους παρουσίασε με πάθος και συγκίνηση το νέο μας σπίτι! Ήταν εκείνος που θέλαμε να μπει πρώτος στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς»! Ήταν μέσα, είναι μέσα και θα είναι μέσα στο γήπεδο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια! Καλέ μου φίλε, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, κανείς μας δεν θα σε ξεχάσει! Το γέλιο σου θα μείνει για πάντα ζωντανό! Καλό σου ταξίδι, Κώστα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164