Site icon TLIFE

Κούκλα Ισραηλινή παρουσιάστρια κάνει τις βουτιές της στη Μύκονο! [pics]

Σταθερή στο ραντεβού της με τα ελληνικά νησιά παρέμεινε για μια ακόμη χρονιά η κούκλα Ισραηλινή παρουσιάστρια. Η Hofit Golan τα τελευταία πέντε χρόνια επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι τη Μύκονο και φυσικά και φέτος δεν έκανε τη διαφορά. Από τα μέσα του Ιούνη έχει εγκατασταθεί στο νησί –κάνοντας και μικρές αποδράσεις στη Σαντορίνη- και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η 33χρονη παρουσιάστρια, fashion και travel influencer –όπως αποκαλεί τον εαυτό της- και αγαπημένη celebrity των φωτογράφων βρέθηκε και φέτος στην όμορφη Μύκονο και έβαλε «φωτιά» στις παραλίες με τις σέξι εμφανίσεις της. Η Hofit Golan μάλιστα, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στα social media, δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram από το καλοκαίρι στην Ελλάδα και να διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας.

Η Hofit Golan με καταγωγή από το Ισραήλ είναι μια πραγματική κοσμοπολίτισσα, αφού λατρεύει τα ταξίδια και τα κοσμικά καλέσματα. Η ίδια έχει δώσει φέτος το «παρών» στα  Oscars, στο φεστιβάλ των Καννών και σε κάθε μεγάλο καλλιτεχνικό event που διοργανώνεται. Η ίδια μάλιστα είχε προκαλέσει σάλο πριν λίγα χρόνια, όταν το 2014 έκανε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών πιο πολλές εμφανίσεις από τις οικοδέσποινες της εκδήλωσης:  Cate Blanchett, Jessica Chastain και Marion Cotillard.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως κατάφερε να ξεχωρίσει και φυσικά να διαφημίσει όλα τα μεγάλα brand με τα οποία συνεργάζεται κατά καιρούς.

Με εντυπωσιακό πορτοκαλί μπικίνι!

Με κόκκινο ολόσωμο μαγιό!

Σέξι στη θάλασσα!

Βόλτα στην παραλία με τις φίλες της!

© 2024 tlife.gr