Site icon TLIFE

Κρατερός Κατσούλης: «Τα μεγαλύτερα δώρα τα έχω μαζί μου» – Η φωτογραφία με τα παιδιά του, ανήμερα των γενεθλίων του

Γενέθλια είχε χθες Τετάρτη 22/8 ο Κρατερός Κατσούλης και προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τα δυο παιδιά του, Αέλια και Αρίων. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός στην προσωπική αυτή εξομολόγησή του τόνισε πως τα μεγαλύτερα δώρα της ζωής του είναι φυσικά τα δυο παιδιά του, τα οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου.

«Θα μπορούσα να γράψω για τα χρόνια, τα πολλά (χρόνια πολλά), τον χρόνο, την αίσθηση του, την απουσία του, την ταχύτητα, την παρουσία, την απώλεια, τις αποχρώσεις, τις μνήμες, τα πρόσωπα, τις μυρωδιές, τις στιγμές, τα βλέμματα, τις σιωπές, τους ψιθύρους, τις φωνές, τα γέλια, τα κλάματα, τις σκέψεις, τους αναστεναγμούς…

…τις αγωνίες, τους φόβους, τις προσδοκίες, τις ελπίδες, τα όνειρα, τους εφιάλτες, τον έρωτα, τη φιλία, την προδοσία, το σκοτάδι, το φως, την αγάπη, τη χαρά, τη μουσική, το Θέατρο, την τέχνη και τόσα άλλα… Τα μεγαλύτερα όμως δώρα τα έχω εδώ μαζί μου. Και αφού έχω αυτά, δεν μου λείπει τίποτα! Σχεδόν…», έγραψε ο Κρατερός Κατσούλης.

© 2024 tlife.gr