Κρυσταλλία: Η αποκάλυψη για το διαζύγιό της – «Ήρθα αντιμέτωπη με καταστάσεις, γεγονότα και συναισθήματα που δεν είχα φανταστεί»

Η Κρυσταλλία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO! και στη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί. 

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα

Πρόσφατα αποκάλυψες τον χωρισμό σου από τον επί μία δεκαετία σύντροφό σου και σύζυγό σου τα τελευταία χρόνια. Πώς είναι η ζωή σου ως single mom;

Η γονεϊκότητα είναι από μόνη της ένας από τους πιο απαιτητικούς ρόλους. Αν προσθέσουμε ότι είμαι εργαζόμενη single mom, τότε το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει σε πολλούς τομείς. Είναι μια νέα συνθήκη στην οποία έπρεπε να προσαρμοστώ και ήρθα αντιμέτωπη με καταστάσεις, γεγονότα και συναισθήματα που δεν είχα φανταστεί ποτέ.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καθημερινότητάς σου;

Θα ήθελα πολύ να διαλέξω μια πρόκληση αλλά νομίζω πως η εναλλαγή ρόλων από τραγουδίστρια σε μαμά και τούμπαλιν, σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου, είναι μακράν από τις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Τι ισορροπίες απαιτεί η εναλλαγή από τη ζωή με ένα νήπιο στα λαμπερά outfit και τα φώτα της δουλειάς σου;

Θέλω να ενθαρρύνω όλες τις μαμάδες εκεί έξω και να τους πω ότι είναι εφικτό να βρουν ισορροπία μεταξύ δουλειάς και φροντίδας του παιδιού τους. Μία δουλειά με λαμπερά outfits στα φώτα της δημοσιότητας δεν διαφέρει πολύ από μία οποιαδήποτε άλλη δουλειά όταν είσαι μαμά, διότι η σημαντικότερη δουλειά όλων γίνεται η μητρότητα. Σίγουρα χρειάζεται “θυσίες”, υπομονή, αντοχή και πολλή δουλειά, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Βέβαια, μαμάδες, μην ξεχνάμε ότι είναι σημαντικό να κάνουμε πράγματα και για τον εαυτό μας και να τον βάζουμε προτεραιότητα, διότι χαρούμενη μαμά ίσον χαρούμενα παιδιά. Αν εμείς δεν αγαπάμε τον εαυτό μας, πώς θα μάθουμε στα παιδιά να αγαπάνε τον δικό τους;

Είσαι ανοιχτή σε μια νέα σχέση;

Είμαι ανοιχτή σε μια ποιοτική σχέση.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164