Ξεσπά η Άννα Μπεζάν μετά την επίθεση στην Χριστίνα Παππά: «Ντρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου»

Μέσω τους προσωπικού της λογαριασμού στο instagram η Άννα Μπεζάν τοποθετείται πρώτη φορά, μετά την επίθεση που δέχτηκε η Χριστίνα Παππά από άγνωστο άνδρα στη Γλυφάδα.

Η Άννα Μπεζάν η οποία έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον γιο της Χριστίνα Παππά, τονίζει πως νιώθει ντροπή για το συμβάν το οποίο πανικόβαλε όλη την οικογένεια.

Άννα Μπεζάν – Αναλυτικά η ανάρτηση για την Χριστίνα Παππά

«Με αφορμή τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε η Χριστίνα Παππά πριν λίγες μέρες, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πόσο ντρέπομαι για την κοινωνία που μεγαλώνει το παιδί μου. Άνθρωποι βιάζουν και είναι ελεύθεροι, άνθρωποι χτυπάνε με δικαιολογία την ψυχολογική τους κατάσταση, άνθρωποι βανδαλίζουν ξένες περιουσίες γιατί έτσι, το κράτος;

Το κράτος για να λειτουργήσει πρέπει να γίνονται οι καταστάσεις μη αναστρέψιμες. Αυτοί είμαστε. Άνθρωποι χωρίς παιδεία και κατά συνέπεια χωρίς σεβασμό! Μου λέτε πως θα πάψω να ανησυχώ; Να ανησυχώ που έχω φέρει στη ζωή ένα παιδί, ένα κοριτσάκι που θα γίνει γυναίκα και θα πρέπει να προστατευθεί από αυτή την έμφυλη βία;», έγραψε η Άννα Μπεζάν στο instagram.

Δες ακόμα: Χριστίνα Παππά: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που δέχεται επίθεση στη Γλυφάδα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164