Site icon TLIFE

Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης: «Ας αφήσουμε την οργή ήσυχη για άλλους λαούς που την τιμάνε έμπρακτα»

Το δικό του σχόλιο για τις αντιδράσεις που παρακολουθεί από πολύ κόσμο στα social media λόγω της πυρκαγιάς στην Αττική θέλησε να κάνει ο Αντώνης Κανάκης.

Ο παρουσιαστής στην ανάρτησή του αναφέρει πως οι περισσότεροι εξοργίζονται όταν γίνεται μια καταστροφή, ωστόσο, ξεχνούν πολύ γρήγορα και όταν πρέπει να δείξουν με πράξεις την οργή τους, δε το κάνουν.

«Καλύτερα να αφήσουμε την οργή ήσυχη. Γιατί ειδικά αυτού του είδους την οργή πρέπει να την τιμάμε όταν έρθει η ώρα. Όχι να τη ξεχνάμε ακαριαία και να γινόμαστε ξανά χειροκροτητές. Στα Τέμπη, στο Μάτι, σήμερα, όταν συμπολίτες μας, παιδιά γονείς, αδέλφια, φίλοι, χάνουν τις ζωές τους, «ξεχειλίζουμε από οργή». Όταν κάθε χρόνο άνθρωποι χάνουν τις περιουσίες τους και παρακολουθούμε τη χώρα μας να καίγεται, «ξεχειλίζουμε από οργή». Όμως, διαχρονικά, όλοι οι υπεύθυνοι αυτών των εγκλημάτων, είτε ακόμη κυβερνούν, είτε ζουν ανενόχλητοι τις «αξιοσέβαστες» πολιτικές ζωές τους. Οπότε, ας την αφήσουμε την οργή ήσυχη για άλλους λαούς που την τιμάνε έμπρακτα» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

© 2024 tlife.gr