Ξεσπά ο Μάρκος Σεφερλής κατά παρουσιαστών: «Θα σας ξεμπροστιάσω όλους, με μηνύματα και αποδείξεις»

Μετά τον σχολιασμό των παρουσιαστών για το σκετς του Μάρκου Σεφερλή ως Nemo, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις, ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανέβασε ένα βίντεο στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε σε έντονο ύφος, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι παρουσιαστές έβαλαν λιτούς και δεμένους προκειμένου να τους παραχωρήσει δηλώσεις, εκείνος δεν το έκανε, και τώρα καταφέρθηκαν εναντίον του.

«Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες, σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών έβαλαν λιτούς και δεμένους να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για εμένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει… Τόσα χρόνια, δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία. Τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους, δεν παίρνουν καμία αξία γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους… Έναν έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία» είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Το θέμα του σκετς του Μάρκου Σεφερλή συζητήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, της Ελένης Τσολάκη και της Κατερίνας Καινούργιου. Στη Super Κατερίνα, ο ηθοποιός έκανε δηλώσεις ενώ στις άλλες δύο εκπομπές όχι… 

Δες εδώ πώς σχολίασε το θέμα η Φαίη Σκορδά. 

Δες την ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real)

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164