Site icon TLIFE

Ξεσπά ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης κατά του Λευτέρη Αυγενάκη: «Είναι καιρός να δούμε τι “κρύβει” μια κάμερα»

Παρελθόν από την κοινοβουλετική ομάδα της Νέας Δημoκρατίας ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά την επίθεση σε υπάλληλο του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.

Τα τελευταία 24ωρα οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο κατά του πρώην Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, δεν έχουν τέλος. Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας, Νίκος Κακλαμανάκης, ξέσπασε μέσα από ανάρτησή του στα social media.

«Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας. Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ολυμπιονίκης.

Νίκος Κακλαμανάκης – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού κ Αυγενάκη, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;

Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως μέχρι πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία, έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό. Παρ’ ότι σε αυτό το πόρισμα είδαμε παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους. Αντιμετωπίσαμε τη σιωπή του Υφυπουργού για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας “να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ” «θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό».

Δεν εφαρμόστηκε o νόμος με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου συνεχιζόμενη ταλαιπωρία από τους παράγοντες της διοίκησης της ΕΙΟ. Είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία από κατ ευθείαν αναθέσεις του κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε μία εμπορική εταιρεία αγροτοαθλητισμού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες. Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας. Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο», καταλήγει στην ανάρτησή του.

© 2024 tlife.gr