Ξεσπά ο Βασίλειος Κωστέτσος για τις στολές των Ελλήνων αθλητών στο Παρίσι – «Με θλίβει γιατί είμαι Έλληνας»

Με ανάρτησή του στα social media ο Βασίλειος Κωστέτσος ξεσπά για τις στολές με τις οποίες παρέλασε η ελληνική αποστολή των αθλητών στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Με φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Ελλήνων αθλητών να κρατούν ψηλά την γαλανόλευκη ο γνωστός σχεδιαστής εκφράζει την έντονη διαφωνία του για το χρώμα και το σχεδιασμό των στολών που φόρεσαν οι αθλητές. 

«Να έχεις τον σούπερ σταρ των σούπερ σταρς, Γιάννη Αντετοκούνμπο και να ντύνεις αυτόν και την Ελληνική Αποστολή “έτσι”….

Το θέμα μου Δεν είναι!!! Και Σαφώς πλέον ΔΕΝ με νοιάζει ούτε έχω κάποια “καούρα”…γιατί ΔΕΝ τα σχεδίασα εγώ! Γνωστό πλέον το παιγνίδι της ανάθεσης το ΕΜΠΕΔΩΣΑ!… ΑΛΛΑ!!!! Αλλά με θλίβει γιατί είμαι Έλληνας που λάτρεψα την κάποτε αισθητική των Αρχαίων Προγόνων μας και αηδιάζω με την “διαπλοκή των αναθέσεων του σήμερα”! Η οποία κάθε φορά μετά εορτής…. ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ! Αφού ασελγήσει ο καθένας σχεδιαστικά με αίσχη αισθητικής! Προσέξτε το μπεζ καφέ κουμπί…. Θα μου πεις αυτό;;;; Ναιιι και αυτό!» έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164