Site icon TLIFE

Κύκλωμα κοκαΐνης: Τρέμουν γνωστά ονόματα της showbiz – Οι απομαγνητοφωνήσεις τους ξεσκεπάζουν

Έχουν ταυτοποιηθεί εκατοντάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών του κυκλώματος με πελάτες. Οι παραδόσεις κατ’ οίκον και οι κωδικές ονομασίες.

Τα δέκα κινητά που χρησιμοποιούσαν τα έξι μέλη που συμμετείχαν στο κύκλωμα κοκαΐνης έχουν πια αρχίσει να “μιλούν” όλο και περισσότερο. Οι έμπειροι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να “αποκρυπτογραφήσουν” όλα τα μυστικά της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν τουλάχιστον τους τελευταίους επτά μήνες έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να ταυτοποιήσουν εκατοντάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών του κυκλώματος με…πελάτες.

Ο πολύ μεγάλος όγκος απομαγνητοφωνήσεων και η διασταύρωση πολλών αριθμών κινητών τηλεφώνων που ανήκουν σε πελάτες του κυκλώματος, αναμένεται να αποκαλύψουν και άλλα ονόματα “φωτιά” του… ήδη “καυτού” πελατολογίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, το κύκλωμα κοκαΐνης που είχε καταφέρει να διεισδύσει στην Εκάλη, την Κηφισιά, στο Ψυχικό, το Κολωνάκι αλλά και σε περιοχές της παραλιακής ζώνης πρόσφερε το… προϊόν του σε γνωστά ονόματα της showbiz, τα οποία αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.

Πηγή: Newsit

© 2024 tlife.gr