Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη:  Η τρυφερή φωτογραφία από την Κρακοβία!

Στην Πολωνία συνόδευσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η σύζυγος του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη με αφορμή τους εορτασμούς για την Μνήμη του Ολοκαυτώματος. Οι δυο τους επισκέφθηκαν μαζί μαρτυρικούς τόπους για εκατομμύρια ανθρώπους από τους Ναζί και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης με την συγκίνηση να περισσεύει.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη με καταγωγή από την Πολωνία, την Ελλάδα και την Αίγυπτο βρέθηκε όχι στην Βαρσοβία όπου είχε ρίζες η οικογένειά της, αλλά στην Κρακοβία και απαθανάτισε την στιγμή σε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο post που έκανε έγραψε: «Όμορφη Κρακοβία». Οι ρίζες της στην Πολωνία είναι από την πλευρά του πατέρα της. Ο παππούς της, Ματίας Γκραμπόφκσι, είχε τη δική του φαρμακοβιομηχανία στην Βαρσοβία.

Ενώ, μια μέρα πριν, η Μαρέβα Μητσοτάηκη ανέβασε και φωτογραφίες από τη στιγμή που ο σύζυγός της και εκείνη αποτίουν φόρο τιμής στο Αουσβιτς. «Η ανθρωπότητα δεν πρέπει να ξεχάσει ποτέ την φρίκη του Ολοκαυτώματος. 75 χρόνια από την απελευθέρωση του στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Άουσβιτς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Και το ταξίδι συνεχίζεται!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164