Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά του έμαθε τα αποτελέσματα – Οι πρώτες στιγμές

Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του γιορτάζει τα αποτελέσματα των εκλογών του 2023 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λίγη ώρα πριν τη δήλωση για «πολιτικό σεισμό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά του.

Η σύζυγός του παρέμεινε στα γραφεία, όπως και στις εκλογές του 2019, ενώ τα παιδιά του τον ακολούθησαν και στάθηκαν πλάι στο βήμα όπου μίλησε, δείχνοντας υπερήφανα και ευτυχισμένα.

Αξίζει να πούμε, ότι η 21η Μαΐου, Κωνσταντίνου και Ελένης, ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για όλη την οικογένεια Μητσοτάκη καθώς είχε την ονομαστική του εορτή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Κατά την αναχώρησή του από τα γραφεία της Πειραιώς, η οικογένειά του για ακόμα μία φορά ήταν δίπλα του…

«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένεια μου, στην Δάφνη, τον Κωνσταντίνο την Σόφια και την Μαρέβα,  για όλη τη στήριη που μου παρείχε αυτή τη δύσκολη τετραετία. Το βάρος της ευθύνης που πέφτει στους ώμους μου θα με κάνει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να εμπιστευόμαστε τους πολίτες και εκείνοι μας ανταπέδωσαν την εμπιστοσύνη. Θα δώσουμε μαζί τον αγώνα ώστε στις επόμενες εκλογές η αυτοδύναμη ΝΔ να επιβεβαιωθεί και μαθηματικά στην κάλπη» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164