Όταν μαγειρεύεις σε υψηλή θερμοκρασία (όπως το τηγάνισμα) πρέπει να χρησιμοποιείς λάδια που είναι σταθερά και δεν οξειδώνονται εύκολα. Όταν τα λάδια υφίστανται οξείδωση, αντιδρούν με το οξυγόνο για να σχηματίσουν ελεύθερες ρίζες και επιβλαβείς ενώσεις, που σίγουρα δεν πρέπει να καταναλώνεις
Εκτός από το αν είναι υγιή στην φυσική τους κατάσταση, πρέπει να αναλογιστείς αν τα έλαια (και λίπη γενικώς) που χρησιμοποιείς παραμένουν υγιεινά για εσένα και αφότου τηγανίσεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ