Λάκης Γαβαλάς: Καλεσμένος στο πάρτι της σειράς Emily in Paris του Netflix στην Ρώμη – Δες φωτογραφίες

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στο πάρτι που διοργανώθηκε για την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της δημοφιλούς σειράς «Emily in Paris» του Netflix στην Ιταλία.

Η λαμπερή εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα χθες 10 Σεπτεμβρίου στην Ρώμη, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της τέταρτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός σχεδιαστής μοιράστηκε φωτογραφίες από την εμπειρία του με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

«Goodmorning my friends‼️ Ύστερα από πολλά χρόνια καλλιτεχνικής δραστηριότητας μου στη Ρώμη ως χορευτής στο μπαλέτο της κρατικής τηλεόρασης Rai ήρθα εδώ καλεσμένος σε αυτό το υπέροχο event για το πάρτι της σειράς του Netflix, Emily in Paris..‼️ Υπέροχος κόσμος και υπέροχες προοπτικές… Πολλά πράγματα ήρθαν στην μνήμη μου και χαίρομαι που ακόμη σήμερα είμαι υγιής και να σας πω την αλήθεια αισθάνομαι ακόμη αυτό το παιδί που ήμουν τότε που πρώτο ήρθα στα 21 μου και νομίζω ότι έχω ακόμα πολλά να κάνω..‼️ Ευχαριστώ την υγεία μου την αυτοπεποίθησή μου και το σεβασμό προς τον εαυτό μου..‼️» έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164