Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι βόθροι, μην πιστεύτε όλα αυτά που γράφονται»

Συνέντευξη στο περιοδικό Enjoy και στη δημοσιογράφου, Μαρία Ανδρέου παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε όρια που έχουν μπει πλέον στη σάτιρα λόγω του politically correct και για τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Σήμερα μπορεί να γίνει σάτιρα με τα τόσα politically correct;

Σήμερα δεν μπορείς να κάνεις σάτιρα λόγω των χορηγών. Το βλέπεις στο ίντερνετ αυτό. Οι χορηγοί δίνουν πολλά λεφτά στο ίντερνετ, αλλά ελέγχουν τι θα πεις. Οι διαφημιστικές σου λένε ότι δεν πρέπει να εκτεθείς και σε περιορίζουν θεματολογικά. Το σου λένε δηλαδή; Πάρε διαφημίσεις που σου χρειάζονται για να ζήσεις, αλλά κι εσύ πρέπει να φερθείς ανάλογα. Οπότε αυτούς που πάνε να αναπτυχθούν στη σάτιρα τους βάζουν σε ένα πολυτελές φυτώριο. Αλλά εγώ είμαι αρκετά μεγάλος για να γίνω φυτό… σε φυτώριο! Δεν γίνεται!

Γράφεις κάτι στο διαδίκτυο και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια σχόλια είναι αληθινά και ποια εγκάθετα. Πιστεύω ότι τα πρώτα είκοσι σχόλια τα γράφει ένας στρατός, ώστε να δημιουργούν κλίμα όταν τα διαβάσεις. Υπάρχει αφανής στρατός που κάνει αφανή δουλειά. Αλλά είναι η ώρα να καταλάβουμε αυτά τα στρατεύματα που κάνουν αυτή τη βρωμερή δουλειά. Μην τα πιστεύετε όλα αυτά που γράφονται σαν σχόλια. Δεν είναι ο κόσμος τόσο χυδαίος. Δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι βόθροι. Κι αν υπάρχουν τόσοι, πού ακριβώς είναι; Πού είναι αυτά τα σπίτια; Μα δεν μπορούν στην Ελλάδα να υπάρχουν τόσοι βόθροι. Έχω ασχοληθεί με το θέμα και το έχω ερευνήσει… Όταν διαβάζεις εγκάθετα μηνύματα πρέπει να μην αγχωθείς, να χαλαρώσεις, να αφήσεις να περάσουν τα πρώτα τριάντα και μετά θα δεις την πραγματικότητα στα παρακάτω σχόλια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164