Site icon TLIFE

Λάκης VS Εθνικής ! Ποιος από τους δύο κατάφερε να βάλει τα… γκολάκια του στους πίνακες τηλεθέασης ;

Επέστρεψε και ήταν απολαυστικός… Επέστρεψε και ήταν σαρωτικός… Επέστρεψε και ήταν καθηλωτικός… Τουλάχιστον αυτό έδειξαν οι πίνακες τηλεθέασης ! Ο λόγος; Ο λόγος φυσικά για τον Λάκη Λαζόπουλο, για τον… Αι-Λάκη της Κάντζας ο οποίος για ακόμα μία φορά το έκανε το θαύμα του !

Το “Τσαντίρι” χθες το βράδυ έκανε πρεμιέρα και όπως ίσως φαντάζεστε, ο Alpha απογειώθηκε, τινάζοντας την μπάνκα της AGB – Nielsen στον αέρα ! Ναι, ο Λάκης τα είπε χύμα και τσουβαλάτα και αυτό – σύμφωνα με τις μετρήσεις – άρεσε στους τηλεθεατές !

Μάλιστα, ο Λάκης κατάφερε να σαρώσει στους πίνακες τηλεθέασης, έχοντας απέναντι και έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο ! Ο Λάκης είχε χθες… ντέρμπι με την Εθνική μας, η οποία την ίδια ώρα έδινε την μάχη της μέσα από το Mega με την Γεωργία, προκειμένου να τα καταφέρει και να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2012 και τα αγόρια μας, ναι τα κατάφεραν, τρελαίνοντας για ακόμα μία φορά κόσμο !

Και μπορεί η Εθνική μας να την πήρε την πολυπόθητη πρόκριση, όμως, δεν κατάφερε να βάλει τα… γκολάκια της στα δίχτυα του Λάκη, μιας και ο Λάκης ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Ο αγώνας ,λοιπόν, σημείωσε ποσοστό 34,8% στο σύνολο, ενώ το “Τσαντίρι” 36,2%. Βέβαια στα νεανικά κοινά από 15-44, τα πράγματα άλλαξαν, μιας και η Εθνική μας, έκανε 40,3 έναντι 38% του Λάκη, αλλά και την κοινή ώρα προβολής τους με 33,6 έναντι 20,5 του “Αλ Τσαντίρι”.

Επίσης, αξίζει τον κόπο να σας επισημάνω, πως η κούρσα του Λάκη στους πίνακες τηλεθέασης ήταν τόσο θεαματική, που έφτασε το σημείο να χτυπήσει μέχρι και 51,0% ποσοστό τηλεθέασης !

© 2024 tlife.gr