Λαμπερή θεατρική βραδιά για τους celebrities! [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας, οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Όταν σβήνουν τα φώτα” στο Θέατρο Πειραιώς 131. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν μερικοί από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς, όπως ο Κρατερός Κατσούλης, η Μαριάννα Τουμασάτου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Μάριος Αθανασίου, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην σκηνή. Πρόκειται για μία εκρηκτική κωμωδία με πολύ γέλιο!

Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που έδωσαν το παρών ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ελεονώρα Μελέτη με τον αρραβωνιαστικό της, Θοδωρή Μαροσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ευαγγελία Αραβανή, η Ειρήνη Κολιδά, ο Κώστας Κόκλας, ο Τόνυ Δημητρίου, ο Βασίλης Λεβέντης κ.α.
Δες όλες τις φωτογραφίες:
Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου
Αλέξανδρος Σταύρου – Μαριάννα Τουμασάτου
Θοδωρής Μαροσούλης – Ελεονώρα Μελέτη
Μάνος Νιφλής – Ελισάβετ Μουτάφη
Μαριάννα Τουμασάτου – Ελισάβετ Μουτάφη
Ντορέττα Παπαδημητρίου
Ντορέττα Παπαδημητρίου – Κατερίνα Καραβάτου
Κατερίνα Καραβάτου
Ντορέττα Παπαδημητρίου – Ελεονώρα Μελέτη
Κώστας Κόκλας – Τόνυ Δημητρίου
Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Ειρήνη Κολιδά
Πέγκυ Σταθακοπούλου
Βασίλης Λεβέντης
Τόνυ Δημητρίου με την σύντροφό του
Ευαγγελία Αραβανή – Ειρήνη Κολιδά
Πηνελόπη Πλάκα – Κατερίνα Καραβάτου – Μαρία Κωνσταντάκη – Παντελής Καναράκης
Μάριος Αθανασίου – Ειρήνη Κολιδά
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Μια καταιγίδα! Τα φώτα σβήνουν ξαφνικά! Μια κραυγή ακούγεται στο σκοτάδι! Ένας πυροβολισμός! Τα φώτα ανάβουν! Μια άγνωστη με τα εσώρουχα στέκει πάνω από τον νεκρό κρατώντας ένα ματωμένο στιλέτο! Ο Επιθεωρητής εξετάζει το πτώμα «Μα αυτός έχει στραγγαλιστεί!»
Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός από τα πιο ξεκαρδιστικά μυστήρια φόνου που έχουν ποτέ ανέβει στη σκηνή. Κάθε στοιχείο αποτελεί μια αποκάλυψη και η υπόθεση περιπλέκεται όλο και πιο πολύ. Η λύση του μυστηρίου οδηγεί στο πιο παράξενο κίνητρο που έχει ποτέ κανείς φανταστεί. Μια κωμωδία εκρηκτική, χωρίς ανάσα από έκπληξη και γέλιο.
Παίζουν:
Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Μάριος Αθανασίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τζένη Διαγούπη, Πηνελόπη Πλάκα, Ματίνα Νικολάου, Φραγκίσκος Γιάννης, Εύη Δαέλη, Νίνα Έππα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164