Λάμπρος Κωνσταντάρας για Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: «Δεν έχω δει πιο άβολο βίντεο»

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Mente Fuerte στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού κατάφερε να γίνει αντικείμενο σχολιασμού μιας και τα τελευταία δυο χρόνια υπάρχει έντονη φημολογία για το αν είναι ζευγάρι ή όχι τελικά. Τη συνέντευξη αυτή σχολίασαν και το μεσημέρι της Πέμπτης 22/8 από την εκπομπή Summer’s Cool με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να το χαρακτηρίζει ως το πιο «ωραίο άβολο βίντεο».

«Ήταν από τα πιο ωραία, άβολα βίντεο που έχω δει ποτέ. Δεν έχω δει πιο άβολο βίντεο. Σίγουρα ήταν τελείως free, δεν είχαν συμφωνήσει κάτι. Τρολιά είναι, ας μην το πάρουμε σοβαρά. Βάζουν νερό στον μύλο όσο θέλουν. Θεμιτό είναι αλλά το διαιωνίζεις αυτό το πράγμα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Υπάρχει μία ανάγκη που, ενώ λένε ότι δεν νοιάζει κανέναν αν είμαστε μαζί ή όχι αλλά παράλληλα κάνουμε και ένα βίντεο στο YouTube για ποιον λόγο δεν θα έπρεπε να σας νοιάζει. Το εξωτερικεύουμε δηλαδή κιόλας το γιατί δεν θα έπρεπε να σας νοιάζει», σχολίασε από την πλευρά της η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Νομίζω ότι απλά και οι δύο είναι χύμα στο κύμα, με την καλή έννοια. Βγήκαν μεταξύ τους, είναι δύο πολύ χαλαροί άνθρωποι και έκαναν αυτό που γούσταραν», επισήμανε η Μαριάντα Πιερίδη.

Όταν το θέμα της συζήτησης στράφηκε στο περιστατικό με την ηθοποιό που είχε απευθυνθεί υβριστικά προς έναν ρεπόρτερ στα backstage του MadWalk το περασμένο φθινόπωρο, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εγώ θεωρώ ότι τότε η Μαρία (Σολωμού) είχε δίκιο με την αντίδρασή της στον δημοσιογράφο του OPEN. Είχε παραβιαστεί ο ιδιωτικός της χώρος, ήταν υπερβολικά πιεστικός ο συνάδελφος. Μια χαρά ήταν η αντίδρασή της».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164