Λάουρα Νάργες: «Στελέχη καναλιών, με έπιαναν και μου έλεγαν διάφορα για το σώμα μου»

Η Λάουρα Νάργες παραχώρησε συνέντευξη στον Αλέξανδρο Πρίφτη και το περιοδικό Down Town Κύπρου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων μίλησε για τα διάφορα στάδια που πέρασε με το σώμα και τη ψυχολογία της, όταν εργαζόταν στην τηλεόραση. 

Πόσο εύκολο, όμως, ήταν για σένα να φτάσεις σε αυτό το σημείο;

Έχω περάσει από πολλά στάδια. Και με πήγε πίσω ψυχολογικά, όταν γραφόντουσαν διάφορα πράγματα για μένα – ειδικά όταν στελέχη καναλιών, τότε που εργαζόμουν στην τηλεόραση, με έπιαναν και μου έλεγαν διάφορα πράγματα για το σώμα μου.

Τι σου έλεγαν, δηλαδή; Τι σχόλια άκουγες;

Εν ώρα εκπομπής, με έπιαναν και μου έλεγαν: «Πρέπει να κάνεις κάτι με την κυτταρίτιδά σου…». Κι εγώ έμενα με το στόμα ανοιχτό, όσο σκεφτόμουν μέσα μου «γιατί να είναι αυτό πρόβλημα; Δεν θα έπρεπε να αγχώνονται μόνο για το τι θα πω και πώς θα το πω; Ή για το εάν θα είμαι ευπρεπής τηλεοπτικά – και μόνο;». Τότε δεν μίλαγα…

Θα έπρεπε να ασχολούνται με την συμπεριφορά μου απέναντι στους τηλεθεατές, με το εάν εκπροσωπώ με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα την εκάστοτε εκπομπή κι όχι με το εάν έχω πρόβλημα με την κυτταρίτιδά μου. Όταν, όμως, είσαι μικρός και άπειρος, δεν μπορείς να πεις και πολλά. Όμως τα σκέφτεσαι και σε πληγώνουν πολύ… Σκεφτόμουν τότε: «Η κυτταρίτιδά μου, θα μου ορίσει το εάν θα κάνω καριέρα στην τηλεόραση;». Ε, όχι, δεν νομίζω! Δεν έχουν θέση όλα αυτά στη ζωή μου. Είναι ανόητο αυτό. Και μπερδεύεσαι πιο πολύ, ειδικά όταν σου τα λένε αυτά άνθρωποι που σέβεσαι και εκτιμάς επαγγελματικά επάνω στη δουλειά. Αλλά όλα έχουν κι ένα όριο!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164