Site icon TLIFE

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το baby shower πριν γίνουν γονείς

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι διοργάνωσαν ένα μεγάλο baby shower για τους φίλους και συγγενείς τους, λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, έλαμπαν από ευτυχία ντυμένοι στα μπλε, πανέτοιμοι να υποδεχτούν το μωράκι τους, το οποίο έρχεται τον Οκτώβριο.

Η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες στο instagram από την ιδιαίτερη μέρα, ευχαριστώντας όσους βρέθηκαν δίπλα σε εκείνη και τον Χρήστο.

«01.07 Σε αγαπάω – Πόσα έχουν συμβεί μέσα σε έναν χρόνο μαζί σου Χρήστο Σαντικάι.  Χθες γιορτάσαμε με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας μία πολύ ξεχωριστή για εμάς στιγμή! Μας τίμησαν με την παρουσία τους (κάποιοι μάλιστα ταξίδεψαν μάλιστα μόνο και μόνο για εμάς), μοιράστηκαν μαζί μας με όλη τους την καρδιά την χαρά για τον μικρό μας που έρχεται επιτέλους τον Οκτώβριο!

Φόρεσαν μπλε ρούχα – το dress code του baby shower – και τα προσωπάκια τους έλαμπαν από πραγματική ευτυχία και αγάπη! Η ημέρα αυτή ήταν τόσο σημαντική για τον Χρήστο και εμένα και καταλήξαμε επίσης πως ήταν μέχρι στιγμής μία από τις πιο ωραίες που έχουμε ζήσει!

Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ και σας αγαπάμε τόσο μα τόσο πολύ! Και ένα τεράστιο shoutout στους εκπληκτικούς φίλους και συνεργάτες μας που φρόντισαν με όλη τους την δύναμη να γιορτάσουμε σε ένα τόσο όμορφο και εντυπωσιακό περιβάλλον», έγραψε η Λάουρα Νάργες, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν για το baby shower.

Μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασαν οι καλεσμένοι τους:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Νάνσυ Παραδεισανού

Με τον Bo και την Σάρα Εσκενάζη

 

Φωτογραφίες: Instagram

© 2024 tlife.gr