Λάβετε θέσεις, έρχεται απόψε το “Guinness World Record Show” !

Ε, ναι, λοιπόν, μπορεί να άργησαν κομματάκι παραπάνω εκεί στο Mega, αλλά τα κατάφεραν ! Τι κατάφεραν; Κατάφεραν να βγάλουν στον αέρα το πολυσυζητημένο “Guinness World Record Show”, το οποίο οι περισσότεροι απο εμάς είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε πως τελικά φέτος δεν θα το βλέπαμε να βγαίνει στον αέρα, από την στιγμή που είχαμε φτάσει… Μάιο και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από το Μεγάλο Κανάλι !

Ομως, οι υπεύθυνοι του Mega αποφάσισαννα μας διαψεύσουν και έτσι λίγο πριν την δύση της σεζόν 2010-2011, έχουμε μία πρεμιέρα ! Το “Guinness World Record Show”, σηκώνει απόψε αυλαία και… δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας. O Λορέντζο Καριέρε, ο Γιώργος Λιανός και ο Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν τα πιο περίεργα, επικίνδυνα και ξεκαρδιστικά ρεκόρ, σε ένα show που πολύ απλά, τα… έχει όλα.

Στο “Guinness World Record Show” θα παρακολουθήσουμε απίστευτες ιστορίες και κατορθώματα ξεχωριστών ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν το ρεκόρ τους ή να διεκδικήσουν μια θέση στο διάσημο βιβλίο ξεπερνώντας τον εαυτό τους. Εκτός από τα ρεκόρ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές βόλτες με τους παρουσιαστές μας στη Ρώμη και να θαυμάσουμε τις ομορφιές και τα μνημεία της αιώνιας πόλης .

Με άλλα λόγια; Λίγο πριν από το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, το Mega ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα, απόψε το βράδυ στις 11.00 το βράδυ και ελπίζει να καταφέρει να κερδίσει την προτίμησή μας και βεβαίως – βεβαίως τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης, με την… αντροπαρέα Λορέντζο Καριέρε, Γιώργου Λιανού και Κώστα Φραγκολιά, σε.. δράση !

Εκτός από τα ρεκόρ, η εκπομπή φέτος ρίχνει βάρος στην αντροπαρέα, η οποία θα βολτάρει με τις βέσπες της και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα ρεπορτάζ και τα χιουμοριστικά σκετς που αναστατώνουν με τις μεταμφιέσεις τους την Αιώνια Πόλη. Τι είναι όμως το «Guinness World Record Show».

Στην εκπομπή, που παρουσιάζεται στην ιταλική τηλεόραση, θα παρακολουθήσουμε απίστευτες ιστορίες και κατορθώματα ξεχωριστών ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν το ρεκόρ τους ή να διεκδικήσουν μια θέση στο διάσημο βιβλίο ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του «Guinness World Records Show» θα παρακολουθήσουμε: τη γηραιότερη χορεύτρια σάλσα εν δράσει. Μια 75χρονη από την Αγγλία κατέχει το ρεκόρ της μεγαλύτερης σε ηλικία χορεύτριας που κέρδισε σε διαγωνισμό χορού και μας εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες. Δύο Ισπανούς χορευτές που προσπαθούν να βγάλουν και να βάλουν όσα περισσότερα παντελόνια μπορούν σε ένα λεπτό.

Δύο νεαρές αθλήτριες της καλλιτεχνικής ποδηλασίας που επιχειρούν να καταφέρουν μαζί τις περισσότερες περιστροφές στη μία ρόδα του ποδηλάτου και κερδίζουν μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ.

To πιο έξυπνο σκυλί στον κόσμο να μας εντυπωσιάζει με την επιδεξιότητά του. Ενας Γερμανός να προσπαθεί να βγάλει όσες περισσότερες καλτσοδέτες μπορεί με τα δόντια σε ένα λεπτό, αλλά και τον κάτοχο του ρεκόρ για τη μακρύτερη γενειάδα και το μακρύτερο μουστάκι, όπως επίσης και τον γηραιότερο bungee jumper.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164