Site icon TLIFE

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Μιρέλα Πάχου: Ξεκινούν εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα!

Ο επιτυχημένος κύκλος των εμφανίσεων στην Ακτή Πειραιώς συνεχίζεται, για λίγες ακόμα βραδιές, αφήνοντας στο αθηναϊκό κοινό την καλύτερη γεύση. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τη Μιρέλα Πάχου και μαζί με τον κιθαρίστα Steve Tesser θα παρουσιάσουν το μοναδικό τους πρόγραμμα και στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Οι τρεις καλλιτέχνες ξεκινούν περιοδεία με πρώτο σταθμό, αυτή την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, τα Τρίκαλα.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του παλμό, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Άλλαξαν πολλά» αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Άλλαξαν Πολλά - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας | Official Audio Release

Συνοδοιπόρος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε αυτήν την μουσική παράσταση και η Μιρέλα Πάχου. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ακορντεονίστρια , η οποία ξεσηκώνει το κοινό με τις χορευτικές της μελωδίες και το ζεστό της χαμόγελο.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει μάλιστα τη δεύτερή της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Λίγο χρώμα” και έχοντας ήδη παρουσιάσει στο κοινό το πρώτο της single με τίτλο «Ριπλέι».

Μαζί τους ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας STEVE TESSER έχοντας στις «αποσκευές» του δικά του τραγούδια αλλά και πασίγνωστες διασκευές ελληνικών και ξένων ροκ τραγουδιών.

Μετά το live στα Τρίκαλα, οι τρεις καλλιτέχνες θα εμφανιστούν την Παρασκευή 2 Μαρτίου στην Καλαμάτα. Αναμένεται να ανακοινωθούν πολλοί ακόμα σταθμοί της περιοδείας τους με τις πρώτες ημερομηνίες να είναι οι εξής:

16/3 Πάτρα

23/3 Χαλκίδα

13/4 Ηράκλειο

14/4 Χανιά

20/4 Μαρούσι

26/4 Λευκωσία

27/4 Λεμεσός

Κεντρική φωτογραφία: Μάρω Χρυσανθοπούλου

© 2024 tlife.gr