Site icon TLIFE

Λέει τελικά το “ναι” στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο Χρ. Φερεντίνος ;

Οποιος επιμένει τελικά… νικά ! Λέγε, λέγε, λέγε, τελικά οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 το έκαναν το… θαύμα τους ! Γιατί για θαύμα πρόκειται… Ναι, πρόκειται για θαύμα ότι τα κατάφεραν και απ ΄ότι όλα δείχνουν ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι ο παρουσιαστής του νέου, ενιαίου πρωινάδικου που ετοιμάζουν για του χρόνου, παίρνοντας φυσικά την σκυτάλη της παρουσίασης μετά τον Γιώργο Παπαδάκη !

Οπως σας είχα γράψει εδώ και καιρό, ο Χρήστος ήταν ο μοναδικός άνθρωπος τον οποίο οι Αντεννικοί πολιορκούσαν στενά για του χρόνου και για το νέο τους πρωινό. Βλέπετε πίστευαν και πιστεύουν πως ο Χρήστος με το ταμπεραμέντο που διαθέτει, με το χιούμορ, αλλά και τις ευρύτερες γνώσεις και τα δημοσιογραφικά αντανακλαστικά που κρύβει μέσα του από παλιά, θα ήταν ο ιδανικός παρουσιαστής για να αναλάβει την συμπαρουσίαση της νέας, ενιαίας, πρωινής ζώνης που ετοιμάζουν ,μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Χρήστος από την δική του πλευρά βέβαια, το φοβόταν και το φοβόταν πολύ αυτό το τηλεοπτικό βήμα, ενώ πίστευε ότι δεν είναι και πρωινός τύπος, γενικότερα. Ετσι, μπορεί οι πιέσεις του ΑΝΤ1 να ήταν ασφυκτικές, όμως, ο Χρήστος αντιστεκόταν.

Ολα αυτά βέβαια, μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, μιας και λέγε, λέγε, λέγε – όπως σας είπα και στην αρχή – οι αντιστάσεις του γνωστού παρουσιαστή κάμθφηκαν και απ ΄ότι όλα δείχνουν θα το πει τελικά το μεγάλο “ναι” ! Γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε και ο ίδιος, κάνοντας κάποιες δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star :

“…Το συζητάμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Έχει πέσει μια κουβέντα και θα δούμε. Φεύγω για λίγο διακοπές και επιστρέφω να το συζητήσουμε», είπε ο Χρήστος, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι το σκέφτεται και ότι είναι θετικός : “Δεν γίνεται τίποτα με το ζόρι. Αν δεν μ΄άρεσε, θα το είχα σταματήσει. Δεν θα είχε ενδιαφέρον…”

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν προβληματίζεται κιόλας: «Σε οποιαδήποτε συνεργασία θα έμπαινε προβληματισμός. Δεν μπορείς σε μια καθημερινή ανταγωνιστική ζώνη να πεις ότι “πάμε”, χωρίς άγνοια κινδύνου. Σε ο,τι κάνω θέλω να υπάρχει σκέψη και να το κάνω με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα».
Αυτό που θα τον ενδιέφερε να κάνει στην τηλεόραση είναι μια εκπομπή που να ασχολείται με την επικαιρότητα. Άλλωστε κατά την άποψη του, «η ψυχαγωγία δεν μπορεί πια να αποσπαστεί από την επικαιρότητα και την ενημέρωση».
Όσο για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Παπαδάκη που ίσως του χρόνου τους δούμε ντουέτο στην πρωινή διευρυμένη ζώνη; Αποκάλυψε ότι «οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ ιδιαίτερα και αυτό ήταν το βασικό αυτής της ένωσης».
© 2024 tlife.gr